Okrugle ručnike voljet ćemo i ovog ljeta

Okrugle ručnike voljet ćemo i ovog ljeta

Prošlog ljeta izazvali su priličan boom. Iako su kod australskih brendova okrugli ručnici prisutni već neko vrijeme, tek su prošle sezone i druga svjetska imena prihvatila trend kreirajući svoje varijante.

Model je svima zajednički, okrugli ručnik malo gušće tkan i zaokružen resicama – razlikuju se samo uzorci. Sve je krenulo od astečkih i etno motiva, pa se naposljetku proširilo na najrazličitije ideje, od ljetnog voća do sasvim minimalističkih prugica ili točkica.

I iako je izgledalo kao prolazni trend i da ćemo se svi vratiti dobroj staroj pravokutnoj klasici, nove ljetne kolekcije brendova ukazuju na suprotno. Od H&M-a, Urban Outfittersa, Asosa, itd. svi donose nove varijante ručnika za ovu toplu sezonu. Naravno, ni u čemu nije posebna razlika od onih prošlogodišnjih, samo je više boja na izbor. Australski brendovi pak svoju ponudu zadržavaju cijele godine, ali i oni, primjerice The Beach People ili Cotton On, dostavljaju u Hrvatsku.

Odabrali smo neke od naših favorita iz online shopova, pronađite ih u nastavku i odaberite svoj omiljeni dodatak za plažu.

Učitati još
Zatvori