Odlazak na plažu bit će još bolji uz ovakav ručnik

thebeachpeople6

Budući da smo navikli na pravokutne i kvadratne oblike ručnika za plažu, nije niti čudo da kad se pojavi jedan model u obliku kružnice, da postaje instant hit, a i tko bi se drugi dosjetio ovakvog dodatka nego Australci koji većinu godine provode na plaži, uživajući u suncu i moru. Brend The Beach People pokrenule su dvije sestre, Emma i Victoria, i u roku od tri godine njihov je okrugli ručnik za plažu osvojio svijet.

thebeachpeople2

thebeachpeople3

Obrubljen resicama, prvi model je bio inspiriran asteškim motivima, a ubrzo se to proširilo na cijeli dijapazon boho printova, uglavnom u kombinacijama crne i bijele te plave i bijele. Dizajn ručnika savršeno komunicira onaj opušteni ljetni osjećaj koji volimo, a to ih čini toliko uspješnima. Ovo je još jedan brend koji svoju popularnost ima zahvaliti Instagramu preko kojeg ga kupci nalaze i oduševljeno kupuju svoje primjerke. Naravno, uz ovako stylish i cool proizvod ekstra reklama nije ni potrebna.

thebeachpeople1

Širine 150 centimetara, popularno zvani ’roundies’ napravljeni su od 100% pamuka, a gušći vez čini ih idealnima za pješčane plaže jer se dosadna zrnca pijeska ne mogu uvući baš u svaku poru tkanine. Ove ručnike brend The Beach People dostavlja diljem svijeta, pa tako i u Hrvatsku. Nedavno su u ponudu ubacili i dječje modele – provjerite sve detalje na njihovim službenim stranicama.

thebeachpeople9

thebeachpeople4

thebeachpeople5

thebeachpeople8

Foto: The Beach People

Komentari