15 trendi okruglih ručnika za plažu

thebeachpeople6

Topli i sunčani dani koji su nas napokon izmamili na ulice gradova, potaknuli su mnoge da započnu planiranje godišnjeg odmora i svih onih sitnica koje ga čine potpunim. Neki će ove sezone investirati u novi kupaći kostim, neki u novu ljetnu haljinu, a ideja za ljetno modno ulaganje postao je i ručnik za plažu, čiji ‘it’ model ove sezone dolazi u obliku kruga.

okrugli ručnik

Želite li biti u trendu u dane svog ljetovanja, vaše simpatije sasvim sigurno će osvojiti okrugli pamučni ručnici popularno zvani ’roundie’, koje ste mogli upoznati kroz našu temu o proizvodima australskog brenda The Beach People. Ubrzo nakon njega, u svoju su ponudu ove zabavne ručnike uvrstili i drugi australski modni brendovi, a ’roundieji’ su se također pojavili u H&M Home-u i na ASOS-u. Mi smo u galeriji izdvojili neke od najupečatljivijih primjeraka, koji će vas osvojiti ne samo oblikom, već i bogatim uzorcima koji su izvezeni.

hm

H&M

Svaki ručnik u pravilu je sastavljen od 100% pamuka, što znači da je prirodan i vrlo ugodan komad tkanine u koji ćete se sa zadovoljstvom ogrnuti nakon izlaska iz mora. Osim toga, vrlo je efektan i upečatljiv, zbog čega ćete s njime privlačiti poglede na koju god plažu krenuli. Širok je 150 centimetara i najčešće ručno vezen i bojan, a jedina dilema koja preostaje je koju kombinaciju boja i motiva odabrati. U nastavku pogledajte naš izbor modela ovog ‘it’ ručnika za nadolazeće ljeto.

Foto: The Beach People, H&M

Komentari