Adventski kalendar koji će razveseliti sve prave ljubitelje piva

Adventski kalendar koji će razveseliti
sve prave ljubitelje piva

Adventski kalendari već odavno nisu rezervirani samo za čokoladice. U posljednjih nekoliko godina pojavio se trend raznih proizvoda koji se stavljaju iza prozorčića uz koje odbrojavamo dane do Božića, od make upa i nakita do sireva i finih pića. Jedan od njih je i pivski adventski kalendar koji će zasigurno razveseliti sve pivopije.

Pivski adventski kalendar

Tradicija adventskih kalendara, s 24 kućice iza kojih se nalazi iznenađenje, potječe od Nijemaca i Austrijanaca pa ne čudi da su se upravo oni dosjetili u njega staviti pivo. Kod njih to nije nikakva novost pa su pivski adventski kalendari već godinama jedan od najtraženijih predbožićnih poklona. Njemački Foodist napravio je adventski kalendar u kojem se kriju 24 boce craft piva iz šest zemalja u kojem će uživati svaki pivopija. Od lagera do pale ale, svaki prozorčić otkriva novo pivsko iznenađenje, a iz dana u dan vas čeka nova aroma, nepoznati miris i izvanredan okus 22 različita stila piva. Uz adventski kalendar dobit ćete i pivsku knjižicu iz koje možete naučiti sve o pivu, njegovim vrstama i stilovima.

Ako nemate ideju što ove godine pokloniti partneru, nama se ovo čini kao idealni preuranjeni božićni poklon! Ako voli pivu, naravno…

Foto: Unsplash, Foodist

Učitati još
Zatvori