Čokoladni adventski kalendari kojima se veselimo

Adventski kalendari su nešto u čemu uživaju i mali i veliki. Od Božića nas dijeli nešto manje od dva mjeseca, a nema boljeg nego kad dođe prosinac pa kada odbojavamo ta posljednja 24 dana. Kada tome pridodamo element iznenađenja sa svakim otvorenim prozorčićem na adventskom kalendaru, čekanje je tim slađe.

Kalendari s ukusnom čokoladom

U posljednjih nekoliko godina pojavio se trend raznih proizvoda koji se stavljaju u adventske kalendare. U tu sferu pripadaju beauty kalendari koji su se već pojavili na policama trgovina. No, mi se u ovoj priči vraćamo tradiciji i klasičnim adventskim kalendarima iza čijih se prozorčića kriju ukusne čokoladice.

Čokoladnog brenda koji ne proizvodi adventske kaledare danas gotovo da i nema, a mi vam u nastavku donosimo neke kojima se veselimo. Sve ih možete naručiti na Amazonu.

Foto: Amazon, Unsplash

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori