U prodaji je puno novih sladoleda u kojima ćemo uživati cijelog ljeta

U prodaji je puno novih sladoleda u kojima
ćemo uživati cijelog ljeta

Jedna od najdražih vijesti nama je uvijek ona o novim okusima, oblicima i izdanjima omiljenih sladoleda! Ledo nas već nekoliko mjeseci svako toliko iznenadi novim sladoledom, ili pak povratkom nekog starog, retro sladoleda, a ovaj put smo pronašle čak nekoliko velikih i važnih ledenih noviteta. Osim Ledovih sladoleda tu su i još neki sasvim novi koji su prvi puta stigli na naše tržište. Sve ih planiramo probati prvom prilikom, a u nastavku doznajte o kojim se sve sladoledima radi!

Macho Sandwich sladoled

Macho sandwich novo je izdanje Ledovog favorita, a sada ga prvi puta vidimo u potpuno drugačijoj formi! Krem sladoled od vanilije obogaćen je pastom od čokolade i mljevenim kakao keksima te listićima čokolade; obložen je keksom s kakaom i preljevom od mliječne čokolade s komadićima karameliziranih badema. Ovo je jedna čokoladna bomba koja će biti veliki hit ljeta! Cijena Macho sandwicha je 11 kuna.

Macho Mixbox: čokolada & bijela čokolada

Još jedna novost je Macho Mixbox, pakiranje od šest sladoleda – 3 Macho čokolada i 3 Macho bijela čokolada sladoleda na štapiću. Sladoled od čokolade dolazi s nougat punjenjem i preljevom od mliječne čokolade s komadićima vafla, dok sladoled okusa čokolada-lješnjak dolazi s punjenjem od slatkog vrhnja, preliven je bijelom čokoladom s komadićima vafla. Cijena kutije je 39,99 kuna.

Macho Piña colada

Novi Macho s okusom piña colade već smo prije nekoliko tjedana ugledali na kioscima i određenim trgovinama, a sada ga se već može pronaći i u škrinjama većih trgovačkih lanaca. Ananas, kokos i bijela čokolada spojili su se u slatkom, žutom osvježenju na štapiću – prava ljetna kombnacija okusa!

Monte sladoledi

Zott Monte sladoled u kutijici izgleda savršeno – za sve one koji vole Monte mliječni puding ovo će biti omiljeno iznenađenje i pravo ljetno osvježenje. Cijena za 460 ml sladoleda je 46,99 kuna.

Osim Monte sladoleda u kutijici u prodaji su već i Monte na štapiću te Monte u kornetu! Krem sladoled i čokoladni krem sladoled s lješnjakom, originalne okuse Monte mliječnog pudinga koji baš svi vole, tako osim u kutijici jedemo u hrskavom kornetu od kakaa koji je preliven čokoladnom glazurom i poipan prženim lješnjacima ili u laganijoj hrskavoj čokoladnoj glazuri na štapiću!

Foto: Konzum, Sladoledi.hr, Frikom

Učitati još
Zatvori