Stigao je novi King sladoled kojem je teško odoljeti

Stigao je novi King sladoled kojem
je teško odoljeti

Ledo je ovih dana predstavio novi King sladoled koji u potpunosti opravdava epitet kralja užitka – dolazi nam veličanstveni KING MAJESTIC. Ova fantastična sladoledna kombinacija donosi okuse jednog od najpoznatijih i najpopularnijih deserata koji svi volimo. Naravno, riječ je o svima omiljenom cheesecakeu koji na sladoledu dolazi obogaćen osvježavajućim okusima borovnice i bijele čokolade. 

King Majestic

King Majestic, jedan od sigurnih favorita ovog ljeta, satkan je od vrhunske sladoledne mase okusa cheesecakea s tekućim punjenjem od borovnice, dvostrukim preljevom od borovnice i bijele čokolade, te hrskavim posipom žitarica. Kao što i doliči Kingu, s visokom kvalitetom i bogatstvom mnogobrojnih okusa, King Majestic predstavlja savršenu poslasticu za sve prilike i za one koji ne žele gubiti vrijeme na izradu klasičnih deserata te preferiraju osvježavajuće note svojih slastica.

Kako bi u novom, omiljenom desertu mogli uživati u različitim prilikama, Ledo ovaj najnoviji desert predstavlja u dvije varijante. Tu su King Majestic sladoledi na štapiću, idealni za trenutke uživanja koje želimo zadržati samo za sebe, te King Majestic multipack pakiranja (sadrže tri King Majestic sladoleda na štapiću) savršena za sve koji se žele predstaviti kao dobri domaćini te ovaj slatki desert podijeliti s obitelji i prijateljima.

S obzirom na to da je proljeće i službeno stiglo, predlažemo da slobodno vrijeme napokon iskoristite za uživanje na suncu, budući da je desert nakon svakog ručka osiguran. Poznato je da King voli prekršiti koje pravilo – tko kaže da najbolji deserti dolaze iz pećnice, a ne iz škrinje?

Foto: PR

Učitati još
Zatvori