Ledo u prodaju vraća omiljeni Silk Milk sladoled

Ledo u prodaju vraća omiljeni
Silk Milk sladoled

Obožavatelje sladoleda razveselila je vijest da je Ledo odlučio vratiti u prodaju jednu od svojih retro sladoleda! U velikoj ponudi Ledovih klasika uvijek je bilo teško odabrati samo jedan sladoled koji želimo. No, unatoč prefinim sladoledima koji su u ponudi, ponekad nas zna uhvatiti nostalgija za savršenim okusima dobrih, starih sladoleda u kojima smo nekoć uživali.

Povratak Silk Milk Ledo sladoleda

Taman prije početka duge sladoledne sezone 2022. Ledo nas je ponovno odlučio iznenaditi. Objavio je kako u ponudu vraća jednu od tri sladolednih legenda na štapiću. U najužem izboru tako su se našli sladoledi Silk Milk, Top-Mix i Borovnica, a svi mi na njihovim smo stranicama pogađali koji se to sladoled vratiti.

Silk Milk je sladoled od vanilije, kakao preljeva, lješnjaka i punjenja od jagode, Top-Mix je trobojni sladoled od kiwija, marakuje i kakao preljeva, a Borovnica je osvježavajući voćni sladoled od borovnice. U ovim smo sladoledima uživali davnih dana i bili bismo najsretniji da se svi vrate, ali za sada ćemo ipak morati odabrati samo jedan. Prošle godine na sličan smo način birali favorita u Ledo Retro natječaju, a između Njofre, Bubija i Top-Mixa tada je pobijedio Bubi!

Danas je proglašen pobjednički sladoled, a to je omiljeni Silk Milk! Uskoro ćemo ga pronalaziti u Ledo škrinjama diljem Hrvatske, a dolaziti će u obiteljskom pakiranju od 6 sladoleda!

Foto: Ledo

Učitati još
Zatvori