Jedva čekamo probati Candy Coffee u novom Michi Garden Cocktail & Caffe Baru
Jedva čekamo probati Candy Coffee u novom Michi Garden Cocktail & Caffe Baru

Jedva čekamo probati Candy Coffee u novom Michi Garden Cocktail & Caffe Baru

Uz sve veći broj izvrsnih coffee shopova u Zagrebu i cijeloj Hrvatskoj, složit ćete se s nama – uvijek ima mjesta za njih još! Ne sumnjamo da vi kao i mi obožavate nova mjesta gdje možete ispijati svoj omiljeni napitak. Hrvati su poznati kavoljupci – espresso, macchiato, cortado ili ledena kava. Volimo sve! Ovih je dana u Zagrebu, u blizini Bundeka, u ulici Damira Tomljanovića otvoren Michi Garden Cocktail & Caffe Bar. Njihov profil na Instagramu odmah nas je zaintrigao kao i njihova zanimljiva ponuda.

Jedinstveni kokteli i ukusna kava u oazi nadahnutoj prirodom. Zamijenite gradsku vrevu našim bujnim vrtom i uživajte u dobrim trenucima!

Za nadolazeće ljetne mjesece i sunčane dane, hvatamo zagrebačke terase, a terasa Michi Gardena mogla bi postati nezaobilazno mjesto. Osim predivnog vrta odnosno terase, ovaj bar krasi i pomno uređeni interijer koji je u skladu s eksterijerom, a predstavlja savršeno utočište za kišne dane. U Michi Gardenu, kao što i sam naziv govori, prevladavaju zelene nijanse, razne biljke i naglasak je na prirodi.

Candy Coffee u Michi Garden Cocktail & Caffe Bar

Ono što nam je najviše privuklo pažnju je Candy Coffee, odnosno kava poslužena s omiljenom slasticom iz djetinjstva – šećernom vunom koju su najavili u ponudi. Sudeći po videu, šećerna se vuna umače u kavu i tako je zaslađuje. Osim kave u Michi Gardenu moći ćete isprobati i fine koktele te homemade limunade.

Foto: Instagram (@michigarden.bar)

Učitati još
Zatvori