U Gundulićevoj se nalazi trenutno najljepši izlog u gradu
U Gundulićevoj se nalazi trenutno najljepši izlog u gradu

U Gundulićevoj se nalazi trenutno
najljepši izlog u gradu

Proljeće nam je stiglo na velika vrata, a slatki miris cvijeća počeo se širiti ulicama, kao i roza boja magnolije koja krasi grad. Upravo što je ovo doba kada sve postaje vedrije i življe, nekako i mi postajemo aktivniji, veselimo šetnjama, kao i kavama. A što je kava bez omiljenih slastica kojima ćemo zasladiti kraj radnog dana? Prošetali smo Gundulićevom koju krasi jedan od najljepših izloga ovoga proljeća.

Proljeće je stiglo u Magnoliu na velika vrata

Proljetna čarolija omiljene zagrebačke slastičarnice Magnolia i ove godine oduševljava sve koji uživaju u toplijim danima, mirisima proljetnica i finim slatkim zalogajima. Nježno ružičaste ruže dočekat će vas na samom ulazu te pozvati da uživate u novim delicijama koje su pripremili.

U mjesecu kada se priroda budi, Magnolia svojim posjetiteljima priprema pravu raskoš za nepce, sve standardne torte i slastice po kojima su poznati, ali i posebne uskršnje kolače koji će krasiti brojne domove i blagdanske stolove. Želite li u vrhunskim slasticama uživati i u svojem domu, u Magnoliji imaju sve potrebno za najslađi Uskrs.

Uskršnje torte i pita koja će krasiti naše blagdanske stolove

Magnolia je pripremila poseban uskršnji izbor kolača i torti koje se mogu naručiti, kako bi svatko na blagdanskom stolu mogao imati slatke i profinjene delicije iz snova. To je ujedno i divan poklon za drage ljude koji će vašem prijateljstvu dati šarmantnu slatku notu. Tako ćete ovih blagdana više vremena moći posvetiti jedni drugima i opušteno uživati u zajedničkim trenutcima.

U proljetnoj ponudi možete pronaći pince o kojima smo već pisali ovdje kao i uskršnje torte te nova key lime pie koja pruža jedan osvježavajući okus baš kao što proljeće nudi jedan osvježavajući početak nove sezone. Nakon što se zasladite isprobajte nova pića koja su pripremili za proljetna druženja – koktel Porn star martini ili aperol s narančom.

Sve u svemu, i ovoga se puta Magnolia potrudili i dokazala zašto nam je jedna od prvih lokacija na koju pohrlimo kada se želimo zasladiti i uživati u dolce far niente state of mindu.

Učitati još
Zatvori