Trik s ledenom kavom i sladoledom iz McDonald’sa je novi viralni hit

Trik s ledenom kavom i sladoledom iz
McDonald’sa je novi viralni hit

Svi se sjećamo Dalgone koja je bez sumnje bila najveći hit prošlogodišnje karantene i izolacije. U vrijeme kada smo svi bili kod kuće i imali vremena za isprobavanje raznih recepata, ova kremasta i pjenasta kava je zahvaljujući društvenim mrežama – prvenstveno TikToku – preko noći postala svjetski hit.

Korisnici TikToka nastavili su s isprobavanjem raznih kreativnih trikova s hranom, od kojih su neki postali viralni i uspjeli se zadržati dulje vrijeme ‘na sceni’ (sjetimo se samo Feta Paste i Tortilla trenda). Najnovija opsesija TikTokera ponovno je kava koja je mnogima postala omiljeno ljetno piće. O čemu se radi?

Ledena kava sa sladoledom iz McDonald’sa

Glavni u priči je McDonald’s, odnosno njihova ledena kava i sladoled od vanilije u kornetu. Fora je u tome da u ledenu kavu namočite sladoled i promiješate kako biste dobili novi ledeni napitak.

Kombinacija kave i sladoleda iz McDonald’sa pojavila se još u travnju, kada je jedan TikToker iz Sydneyja pokazao kako napraviti ledenu kavu poput onih koje radi Paul Bassett iz Južne Koreje, lanac kafića popularan upravo po svojim ledenim kavama sa sladoledom. Trik je nazvan McBassett ili McDonald’s Korean Iced Coffee hack, a cijela priča je eksplodirala početkom srpnja kada je McDonald’s na svom profilu objavio video jedne korisnice koja demonstrira kako napraviti novu hit kavu.

@mcdonalds

“iced black coffee w one vanilla cone please” ##tiktokmademedoit ##mcdonalds ##mcd ##koreanicedcoffee ##fyp ( @snackqween )

♬ original sound – McDonald’s

Pod hashtagom #KoreanIcedCoffee pronaći ćete hrpu videa u kojima korisnici TikToka isprobavaju novu viralnu ledenu kavu za koju tvrde da je odličnog okusa. Ne preostaje vam ništa drugo nego da svratite do najbližeg McDonald’sa i uvjerite se sami.

@foodwithmichel

Korean Iced Coffee Trick?! ##mcdonalds ##koreanicedcoffee ##affogato ##summer

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

Učitati još
Zatvori