Pekarnica Kukuriku još je jedna zagrebačka adresa na koju idemo po krafne
Pekarnica Kukuriku još je jedna zagrebačka adresa na koju idemo po krafne

Pekarnica Kukuriku još je jedna zagrebačka
adresa na koju idemo po krafne

Sezona krafni je na vrhuncu. Sutra je fašnik, koji ne može proći bez te omiljene pokladne poslastice. Već smo pisali o tome na kojim ih sve mjestima u Zagrebu možete isprobati, a tom se popisu ovih dana pridružila i artisan pekarnica Kukuriku.

Otvorena krajem prošle godine, pekarnica Kukuriku na Savskoj cesti zasigurno spada u mjesta s najboljim pekarskim proizvodima u Zagrebu. U ponudi ima različite focaccie, baguette, pogače, kruhove, sendviče, quiche, brioche, kroasane u raznim kombinacijama okusa, cookieje, cimet rolice, pain suisse…

Posebnost svih ovih finih proizvoda je u tome što su rađeni potpuno prirodno, bez aditiva i gotovih smjesa, dok je kruh napravljen korištenjem divljeg kvasca. U Kukuriku pekarnici sve kreme i džemove kuhaju sami, a u kroasane i ostale lisnate proizvode ide samo maslac.

Kukuriku krafne

Zahvaljujući kvaliteti proizvoda, nije čudno da se Kukuriku u dva mjeseca postojanja smjestio na listu najboljih pekarnica u Zagrebu. A svim ranije nabrojanim proizvodima, na oduševljenje mnogih, ovih su dana dodali i krafne.

Krafne iz Kukuriku pekarnice dolaze u šest varijanti: s punjenjem od pistacije, marelice, čokolade (Nutelle), šljive, a tu su i okusi cheesecake borovnica te vanilija jagoda. Nas već samo pogled na ove fotografije mami da ih isprobamo sve!

A ukoliko ih i vi želite probati, najbolje da požurite do Savske ceste 156 jer će krafne biti u ponudi još danas i sutra.

Foto: Kukuriku artisan bakery

Učitati još
Zatvori