Omiljena zagrebačka craft pekarnica Bread Club otvara se na četvrtoj lokaciji
Omiljena zagrebačka craft pekarnica Bread Club otvara se na četvrtoj lokaciji

Omiljena zagrebačka craft pekarnica Bread Club
otvara se na četvrtoj lokaciji

Zagrebačka craft pekarnica Bread Club najavila je otvorenje svoje nove, četvrte lokacije u Zagrebu. Nakon Bread Cluba 1 na adresi Vlaška 27, Bread Cluba 2 u Trakošćanskoj 42 i Bread Cluba 3 na Bukovačkoj cesti 25, nova će se poslovnica nalaziti na Vrbanima, na adresi Horvaćanska cesta 154.

Ekipa iz sourdough pekarnice Bread Club svojim delicijama već nekoliko godina privlači zaljubljenike u pekarske proizvode. Osim toga, educira ih o tome kako bi kruh s prirodnim kvascem trebao izgledati i kakvog bi okusa trebao biti. Tim je biran i sastavljen od ljudi koji su prije svega  zaljubljenici u pekarstvo, a ljubav i inspiraciju vješto prenose u svoje recepture i dijele ih sa svima nama.

Proizvodi ove zagrebačke craft pekarnice stvarno su drugačiji pa nije dugo trebalo da steknu obožavatelje, a redovi ispred njihovih vrata i dan danas nisu neuobičajen prizor.

Osim široke ponude sourdough kruha, u Bread Clubu obožavamo brioche peciva, kroasane s raznim punjenjima, cruffine, cookieje i sendviče, a svaka nas najava nekog novog proizvoda iz njihove kuhinje posebno razveseli.

Veseli nas što je Bread Club osim lokacija u centru grada počeo svoja vrata otvarati i u popularnim zagrebačkim kvartovima. Nadamo se kako ovdje neće stati! Ono što je sigurno jest da će ova vijest razveseliti mnoge obožavatelje njihovih slasnih proizvoda.

Učitati još
Zatvori