Bread Club upravo je otvoren i na trećoj lokaciji
Bread Club upravo je otvoren i na trećoj lokaciji

Bread Club upravo je otvoren i
na trećoj lokaciji

Zagrebačka craft pekarnica Bread Club upravo je otvorena na i na trećoj lokaciji. Adresa je Bukovačka 25. Prve dvije lokacije su na Trešnjevci i u Vlaškoj, a osim što su uspjeli privući svu silu zaljubljenika u craft pekarske proizvode, oni svojim djelovanjem educiraju o tome kako bi “pravi” kruh trebao izgledati, ali i kakvog bi okusa trebao biti.

Bread Club

Osim što su se proslavili svojim sourdough kruhom, favoriti u Bread Clubu, kako naši, tako njihovih obožavatelja, svakako su brioche peciva, kroasani, cruffini i sendviči. Taj fan klub toliko je zaživio da svaka objava o novom proizvodu “eksplodira” na društvenim mrežama.

Koncept treće lokacije još nije poznat, kao ni koji točno proizvodi će biti u ponudi, no sigurno je da Bread Club neće propustiti uvrstiti bestsellere. Još jedna lokacija i to na istoku grada svakako će obradovati njihove obožavatelje koji su dosad morali potegnuti najmanje do centra ako su se htjeli počastiti njihovim slasnim kroasanima ili kruhom.

 

Ne sumnjamo da će se ponuda i na ovoj lokaciji stalno mijenjati te da će ekipa iz Bread Cluba i tamo stalno izbacivati novitete. Dosad su to radili tako da su slastice prilagođavali godišnjim dobima ili velikim događajima poput Valentinova. Ta tradicija mogla bi se nastaviti i na novoj lokaciji.

Učitati još
Zatvori