Omiljeni Bananko je postao sladoled. Vrijedi li ga isprobati?
Omiljeni Bananko je postao sladoled. Vrijedi li ga isprobati?

Omiljeni Bananko je postao sladoled.
Vrijedi li ga isprobati?

U Ledove škrinje stigao je još jedan sladoledni novitet koji će oduševiti sve generacije. Nakon novih edicija Kinga s punjenjem od pistacije i preljevom od bobičastog voća, Macho sandwich sladoleda od kikiriki maslaca i karamele, Macho sladoleda na štapiću od tamne čokolade i naranče te Ki – Ki Punioze, u prodaju je napokon stigao i Bananko sladoled. Baš kao što mu ime sugerira, inspiracija za njega bila je istoimena Kraševa čokoladica.

Omiljeni pjenasti prutić s okusom banane i preljevom od čokolade ovog je proljeća osvanuo u obliku sladoleda, spojivši najbolje od oba svijeta. Nismo odoljeli isprobati ovaj sladoledni novitet, a zaključak je sasvim jasan – sladoledna verzija neodoljivo podsjeća na originalnu čokoladicu.

Vjerujemo kako će ovaj sladoled okusa banane s kakaovim preljevom osvojiti i velike i male te je izvjesno kako Ledo ima novi hit u najavi!

A kad smo se već dotaknuli poznate čokoladice, znate li da je ona na domaćem tržištu već 31 godinu. U narednim desetljećima premetnula se u Krašev klasik te je postala jedan od najpoznatijih proizvoda ove prehrambene tvrtke. Također, postaja je i sinonim za čokoladne bananice pa ne čudi što smo dobili priliku upravo nju vidjeti u novom, sladolednom izdanju.

Foto: Privatna arhiva

Učitati još
Zatvori