Stigao je novi King sladoled – odmah smo ga morali probati
Stigao je novi King sladoled – odmah smo ga morali probati

Stigao je novi King sladoled –
odmah smo ga morali probati

S obzirom na to da je proljeće i službeno stiglo, predlažemo da slobodno vrijeme napokon iskoristite za uživanje na suncu, šetnji i uživanju u omiljenoj slastici u toplijim danima – sladoledu. Poznato je da King voli prekršiti koje pravilo – tko kaže da najbolji deserti dolaze iz pećnice, a ne iz škrinje?

Iz sezone u sezonu oduševljava nas novim kombinacijama okusa. Ovih nas je dana Ledo iznenadio novim King sladoledom koji zbilja možemo opisati epitetom kralja užitka. U trgovine je stigao veličanstveni KING HARMONY. A, ima li bolje harmonije od spoja fenomenalnih okusa kremaste strukture koja se topi u ustima.

King sladoled

King Harmony

King Harmony donosi savršen desert od pistacije. Njegovo bogato punjenje od pistacije upotpunjeno je preljevom od bobičastog voća koje daje slatko-kiselu kombinaciju, zbog čega je savršen izbor za osvježenje u toplim danima. A kako King voli obogatiti svoje sladolede, ovaj je preliven bijelom hrskavom čokoladom koja savršeno zaokružuje harmoniju okusa.

Kao što i doliči Kingu, s visokom kvalitetom i bogatstvom mnogobrojnih okusa, King Harmony predstavlja savršen desert idealan za sve prilike, posebice za sve ljubitelje osvježavajućih nota.

Foto: Privatna arhiva

Učitati još
Zatvori