Konačno smo našli i probali novi Macho s čokoladom i narančom
Konačno smo našli i probali novi Macho s čokoladom i narančom

Konačno smo našli i probali novi Macho
s čokoladom i narančom

Ljeto se bliži – iako se po vremenskoj prognozi to baš i ne bi reklo – i polako nam stižu i novi sladoledi. Nakon novog Kinga s punjenjem od pistacije i preljevom od bobičastog voća koje daje slatko-kiselu kombinaciju, Ledo nas je ponovno razveselio.

Ovih nas je dana iznenadio najavom novog okus omiljenog Macho sladoleda! Na službenom Instagram profilu osvanula je fotografija Macho sladoleda s okusom tamne čokolade i naranče.

Uspjeli smo pronaći novi Macho sladoled!

Kako to obično i bude, najava novog okusa izazvala je ogromno oduševljenje kod obožavatelja Ledo sladoleda. Vjerni sladoledoljupci odmah su se počeli raspitivati u kojim trgovinama mogu kupiti i isprobati Ledov novitet. I kod nas je taj slučaj pa smo se bacili u potragu. Nismo imali sreće u prvim danima jer ovaj novi okus Macho sladoleda očigledno nije stigao u veliki broj trgovina. Srećom u današnjem viralnom svijetu pomogao nam je TikTok jer smo tamo saznali da se novi sladoled može pronaći u Konzumu pokraj Tvornice kulture.

Nije nam trebalo dugo da se uputimo točno tamo i provjerimo čeka li i nas primjerak novog Macho sladoleda s tamnom čokoladom i narančom. Sreća nam se osmjehnula pa smo ga isprobali i odlučili podijelit s vama naše dojmove.

Kako nam se svidio novi Macho?

Macho sladoled je bezvremenska klasika za koju se često odlučujemo kada posegnemo u Ledo škrinju. Iako volimo poznate okuse, isprobavanje novih uvijek nas veseli. Kombinacija čokolade i voća je ona koju uvijek rado biramo pa nas je zanimalo kakve će dojmove ostaviti ova s tamnom čokoladom i narančom. Inače smo više ljubitelj tamne, naspram mliječnoj čokoladi pa nam se ova stavka na prvu svidjela. Spoj s narančom daje lagano osvježenje, ali možda bismo voljeli da je te naranče malo više. Kako kažu, o ukusima se ne raspravlja pa bi bilo dobro da ga i vi probate i proživite iskustvo iz prve ruke. Naš sveukupni dojam vro je dobar i pozdravljamo ovaj Ledov novitet!

Ledo nas iz sezone u sezonu oduševljava novim kombinacijama okusa. Ne sumnjamo da će i Macho s okusom tamne čokolade i naranče postati veliki ljetni hit.

FOTO: Instagram (@ledohrvatska), Journal/privatna arhiva

Učitati još
Zatvori