Francuska kuhinja i cupcakes u srpnju u Kuhaoni

Francuska kuhinja i cupcakes u
srpnju u Kuhaoni

kuhaonasrpanj2

Prije ljetne stanke i godišnjih odmora još imate vremena doći u Kuhaonu na kulinarsko i slastičarsko druženje! U srpnju se sladimo tiramisuom, sabajon kremom i mousseom od tamne čokolade u čaši te slasnim cupcakesima od mrkve i borovnice uz inspirativnu Petru Jelenić.

Za ljubitelje francuske kuhinje Marijana Zlomislić pripremila je radionicu na kojoj ćete naučiti kako pripremiti nekoliko francuskih klasika, a i ljubitelji trendovskog street-fooda doći će na svoje pripremom sendviča na američki način.

Ivan Milas je za vas pripremio neuobičajene riblje specijalitete u kombinaciji s voćem, wasabi umakom ili s mediteranskim okusima rajčice i bosiljka, dok radionica azijske kuhinje donosi suvremeni pristup namirnicama i azijskim začinima koji zajedno donose nove okusne doživljaje junetine, piletine i kozica. Odaberite temu, uplatite radionicu i time osigurajte mjesto za nova kulinarska iskustva i druženja!

05.07.2016. (utorak)
Francuska kuhinja – Predavač: Marijana Zlomislić
Trajanje radionice: 18.00 – 21.00 sati
Francuska kuhinja je kulinarski klasik. Stoga nemojte propustiti naučiti kako pripremiti neka od poznatih jela francuske kuhinje kao što su Gougères (okruglice od kuhanog tijesta sa sirom), Blanquette de veau (svjetli teleći ragu), Moules Marinières (dagnje na mornarski način) i Chocolate Éclair (desert od kuhanog tijesta punjen čokoladnom kremom).
Cijena radionice: 450,00 kn (PDV uključen)

kuhaonasrpanj1

07.07.2016. (četvrtak)
Američki sendviči – Predavač: Marijana Zlomislić
Trajanje radionice: 18.00 – 21.00 sati
Na radionici koju će voditi food blogerica Marijana Zlomislić inspirirat ćemo se poznatim američkim sendvičima uz dozu kreativnosti i pokoji twist. Naučit ćete kako napraviti Philly Cheese Steak Sandwich (sendvič s rozbifom i topljenim sirom uz dodatak povrća), Cuban Sandwich (tostirani sendvič sa sporo pečenim svinjskim vratom), Sloppy Joe Sandwich (sendvič punjen junećim raguom s mnoštvom aromatičnih dodataka) i Po’Boy Shrimp Sandwich (sendvič nadjeven kozicama u hrskavom omotaču).
Cijena radionice: 450,00 kn (PDV uključen)

12.07.2016. (utorak)
Deserti u čaši – Predavač: Petra Jelenić
Trajanje radionice: 17.00 – 20.00 sati
Neke od klasičnih krema i kolača danas možemo naći u različitim formatima. Desert u čaši jedan je od trendy načina posluživanja. Stoga uz pomoć inspirativne Petre Jelenić naučite pripremiti klasike – tiramisu, mousse od tamne čokolade s malinama i sabajon s voćem u novoj inačici.
Cijena radionice: 400,00 kn (PDV uključen)

kuhaonasrpanj3

14.07.2016. (četvrtak)
Fini riblji specijaliteti – Predavač: Ivan Milas
Trajanje radionice: 18.00 – 21.00 sati
Riba je uvijek dobrodošla na naše stolove, osobito ljeti. Stoga vam na radionici nudimo nove ideje za slasne riblje specijalitete. Na jelovniku su file lista u salsi od breskve i paprike, tuna odrezak u sezamu s wasabi-ponzou umakom i sporo pečeni file pastrve s umakom od cherry rajčice i bosiljka.
Cijena radionice: 450,00 kn (PDV uključen)

19.07.2016. (utorak)
Cupcakes – Predavač: Petra Jelenić
Trajanje radionice: 17.00 – 20.00 sati
Na današnjoj se slatkoj radionici dvije vrste muffina i dvije vrste krema spajaju u slasne cupcakes. Jedan je od mrkve s kremom od bijele čokolade, a drugi s borovnicama i kremom od vanilije. U papirnim košaricama i prošarani raznim dekoracijama bit će pravi užitak za svako nepce.
Cijena radionice: 400,00 kn (PDV uključen)

kuhaonasrpanj4

21.07.2016. (četvrtak)
Novi okusi Azije – Ivan Milas
Trajanje radionice: 18.00 – 21.00 sati
Namirnicama azijske kuhinje dajemo nove kombinacije i okuse. Piletina u crvenom curry umaku, pržene kozice s mangom i korijanderom i salata s junećim fileom, avokadom i narančom zanimljiva su jela koja ćete na ovoj radionici naučiti s Ivanom Milasom. Uz to dolazi i koktel iznenađenja – bloody geisha.
Cijena radionice: 450,00 kn (PDV uključen)

D.Č.

Foto: Creative Commons

Učitati još
Zatvori