Održana kulinarska radionica s potpisom Jamieja Olivera

Održana kulinarska radionica s
potpisom Jamieja Olivera

Tomislav Pavlović i Doris Pinčić Rogoznica

Danas je ekskluzivno predstavljen novi Konzumov program vjernosti Jamie Oliver. Kulinarska radionica održala se u Kuhaoni, a uzvanicima je ponuđeno cjelovito kulinarsko iskustvo i okusni doživljaj Jamieve kuhinje. Uz program vjernosti kupci imaju priliku opremiti kuhinju vrhunskim proizvodima koji nose potpis poznatog britanskog Golog kuhara, jednog od najpoznatijih kuhara današnjice. Pobjednik showa Tri, dva, jedan – kuhaj! chef Tomislav Pavlović pripremio je slijed s trima jelima spremljenima prema originalnim receptima čuvenog Golog kuhara.

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica upoznala je uzvanike s novim programom vjernosti koji kupce očekuje u Konzumu te ih potaknula da pokažu svoje kulinarsko umijeće i okušaju se u pripremi juhe od gljiva prema recepturi Jamie Olivera. Chef Tomislav je osim juhe uzvanicima pokazao i kako se priprema pržena govedina s rižom te jednostavne palačinke u Jamiejevim interpretacijama.

Jamie Oliver – kulinarski čarobnjak

Chef Tomislav i voditeljica Doris

Pravi kulinarski čarobnjak i ljubitelj organske kuhinje Jamie Oliver uzor je ne samo vrhunskim chefovima, već i svima onima koji svakodnevno pripremaju brze i zdrave obroke za svoju obitelj. Svojom kulinarskom emisijom Goli kuhar, Jamie je šarmirao publiku, a pokrenuo je i revoluciju zdrave prehrane u britanskim školama. Njegova najnovija linija kulinarske opreme koja se sastoji od 10 proizvoda olakšava svakodnevnu pripremu i pohranjivanje jela, a sada je dostupna i Konzumovim kupcima po pristupačnim cijenama. Prethodni Konzumovi programi vjernosti postigli su izvrsne rezultate, a najviše su se isticali brendovi kao što su KitchenAid, vivo Villeroy&Boch i brojni drugi.

Konzumov program vjernosti

Ivan Širanović, voditelj Odjela komunikacija u Konzumu rekao je kako Konzum već godinama nagrađuje vjernost svojih kupaca i omogućuje im kupovinu proizvoda poznatih brendova vrhunske kvalitete. Zahvalnost odaje kupci koji prepoznaju trud i uzvraćaju svojim pozitivnim reakcijama i ukazanim povjerenjem. Ekskluzivna ponuda programa vjernosti Jamie Oliver obuhvaća multifunkcionalno stakleno posuđe koje dolazi u pet različitih veličina.

Može se koristiti u mikrovalnoj pećnici, hladnjaku i zamrzivaču, a tu su i štapni blender, mikser s posudom, ručni mikser, stolni blender te sportska posuda s poklopcem. Sudjelovanjem u Konzumovom programu vjernosti kupci imaju mogućnost kupiti Jamie Oliver posuđe po čak 70 posto nižim cijenama, sakupljajući naljepnice za svakih potrošenih 50 kuna. Popust se ostvaruje već uz prikupljenih 16 naljepnica koje je potrebno zalijepiti na promotivni letak.

 

Naljepnice za kupnju posuđa moguće je sakupljati do 10. ožujka 2019. godine. Popis prodavaonica u kojima se mogu kupiti proizvodi Jamie Oliver, kao i pravila za sudjelovanje u programu nalaze se na Konzum službenim stranicama.

Konzumov tim s chefom i voditeljicom

Tomislav Pavlović, Doris Pinčić Rogoznica i Ivan Širanović

Ivan Širanović

Tomislav Pavlović i Doris Pinčić Rogoznica

Foto: PR

Učitati još
Zatvori