Danas zamišljamo da smo u ovom resortu

Danas zamišljamo da smo u ovom resortu

cuixmala-9

Ako ste aktivni na društvenim mrežama i općenito obožavate putovanja, onda ste sigurno pronašli i više od jedne destinacije koju želite posjetiti. Instagram je posebno “jak” u promociji divnih mjesta na svijetu. Često hoteli ili turističke zajednice pozivaju blogere i koriste ih kao odličan marketinški alat u promociji svoje destinacije.

I možda nikad tamo nećete otputovati, neka su mjesta zaista na kraju svijeta, ali divno je maštati. Danas recimo zamišljamo da smo u Meksiku, u resortu Cuixmala.

@lucywilliams02

@lucywilliams02

Nekad privatna vila, danas je Cuixmala poznati eko resort

Predivan hotel na još ljepšoj lokaciji proslavila je njegova arhitektura koju urednici magazina iznova biraju za svoje editorijale, bilo modne, bilo za uređenje interijera. U osamdesetim godinama Cuixmala je bila raskošna vila Sir Jamesa Goldsmitha koji ju je, ne pitajući za trošak, izgradio za obitelj.

cuixmala-1

Ovdje su ljetovali američki moćnici, skrivajući se od pogleda u bujnoj meksičkoj vegetaciji. Elitni gosti nastavili su dolaziti i nakon Goldsmithove smrti kada je vilu preuzela njegova kćer Alix Goldsmith Marcaccini.

Ona je Cuixmalu pretvorila u ekološki osviješteno ljetovalište koje obožavaju bogati i slavni. Među prvima ga je posjetila Madonna, a to je bio samo početak. Simon Le Bon, Quentin Tarantino, Johnny Knoxville, Seal, Heidi Klum česti su gosti na ovoj lokaciji.

cuixmala-8

Predivan resort

Osim što se na području resorta brinu za zaštićene biljne i životinjske vrste, velika se pažnja poklanja ekološki osviještenom vođenju posla. No ono što Cuixmalu čini toliko prepoznatljivom nije njena reputacija već fantastičan izgled i boje koje se isprepliću u svakoj prostoriji.

Genijalna kulisa za fotografiranje, poput La Muralle Roje u Španjolskoj, ovaj resort osim ružičaste donosi i narančastu, plavu, boju fuksije u kombinaciji s čistom bjelinom. Tako boje savršeno dolaze do izražaja i daju maksimalan efekt.

cuixmala-4

Zavirite u Cuixmalu i otputujte, barem virtualno…

cuixmala-7

@lucywilliams02

@lucywilliams02

@lucywilliams02

@lucywilliams02

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori