Najljepša ružičasta građevina na svijetu

@katleenrockman

@katleenrockman

Jedna od najpoznatijih arhitektonskih ljepota smjestila se u Španjolskoj, a već je mnogo puta poslužila kao atraktivna lokacija za brojna snimanja i kampanje jer je osmišljena u bojama koje osvajaju fotografe, turiste i ljubitelje Instagrama. La Muralla Roja je kuća izgrađena u mediteranskom stilu, a njezini zidovi dolaze u bojama koje se idealno nadopunjuju i stvaraju poseban vizualan dojam. Nekoliko tonova ružičaste i plave u potpunosti vladaju svakim djelom ove arhitekture i čine je jednom od najpopularnijih na svijetu.

@ann_ning_

@ann_ning

La Muralla Roja izgleda kao tvrđava, smjestila se na litici a unutar nje nalazi se čak 50 soba. Prostorije su spojene stubištima, platformama i mostovima, a unutar sebe ima i bazen, apartmane i saunu, sve na korištenje svojim posjetiteljima. Tu je i niz krovnih terasa te brojni kaktusi koji svojom zelenom bojom daju dodatan kontrast nebesko plavoj, pastelno ružičastoj i indigo plavoj boji.

Ova arhitektonska ljepota izgrađena u sedamdesetim godinama, koju potpisuje Ricardo Bofill Levi, nalazi se blizu mjesta Calpe, a smještaj se može rezervirati i putem poznatih stranica Airbnb i Booking.com.

@vegantearoom

@vegantearoom

@theinteriorstylehunter

@theinteriorstylehunter

@stylistmagazine

@stylistmagazine

@mirmi_fernweh

@mirmi_fernweh

@loicneto

@loicneto

@gregori_civera

@gregori_civera

@eccentricstringbean

@eccentricstringbean

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori