Biobaza ima sjajne nove i prirodne proizvode za dom – jeste li ih već isprobali?

Biobaza ima sjajne nove i prirodne proizvode za dom – jeste li ih već isprobali?

Od ljetnih godišnjih odmora i školskih praznika dijeli nas tek koji tjedan, a mnogi s nestrpljenjem čekaju tople sunčane dane, negdje daleko od gradske buke. Svi oni koji se spremaju na put složit će se da osim pakiranja koje zadaje modne brige i razne nedoumice postoji još jedan posao koji vrijedi odraditi prije odlaska na put. Možda već i možete naslutiti o čemu je riječ – čišćenju doma.

Stalno imamo prilike čitati i sve više postajemo svjesni da smo više nego ikada izloženi štetnim utjecajima i zagađenjima iz okoliša. Globalno zatopljenje, nažalost, ne možemo zaustaviti. No, mnogo je malih stvari koje možemo početi primjenjivati u svakodnevnoj rutini i tako učiniti veliku uslugu svojoj okolini, ali i zdravlju. Brinemo o tome što unosimo u svoje tijelo kroz hranu i apliciramo na kožu kroz kozmetiku. No, što je s toksičnim sredstvima za čišćenje?

Prirodna sredstva za čišćenje doma

Dom je oaza mira, utočište i sigurno mjesto za bijeg od briga. Uvijek je lijepo vratiti se u čisti dom bez obzira na to govorimo li o duljem izbivanju ili tek dolasku kući nakon dugog radnog dana. No, harmoniju, higijenu i čistoću ponekad je teško održati ako životni prostor dijelite s kućnim ljubimcem, ostalim ukućanima i mališanima. Površine visokog sjaja svoje pravo lice, na zgražanje prisutnih, pokažu u najgorem ruhu tek kada sunce pokuca na prozore. Prašina, otisci od prstiju, dlake i tragovi kamenca neugodno su iznenađenje s kojim se često odgađamo uhvatiti u koštac.

Biobaza Home kolekcija

Pogotovo ako se već nakupilo nekoliko slojeva pa će biti potrebno malo više truda da stan ponovno zablista. Konvencionalna sredstva za čišćenje doma garantiraju učinkovitost i brzo djelovanje kojemu svi težimo. S druge strane svi želimo dom bez toksina i kemikalija, a kroz razne proizvode pozivamo ih da žive u kućanstvu s nama. Tek se posljednje desetljeće počela naglašavati važnost korištenja prirodnih alternativa i ekoloških sredstava za održavanje higijene i čistoće doma.

Osim što sve te toksine i kemikalije za vrijeme čišćenja udišemo, one ulaze kroz kožu u naš krvotok. Mame i sve one koje će to tek postati posebnu pažnju posvećuju kreiranju sigurne okoline za svoju djecu, pa tako osim prirodne kozmetike, i ekološka sredstva za čišćenje postaju ‘must’ u domu. Recepata za pripremanje onih iz kućne radinosti ne nedostaje, ali sofisticiranije rješenje pronašli smo u Biobaza Home proizvodima. Sigurni su za zdravlje, divno mirišu i lako dostupni, možemo li poželjeti više?

Upoznajte Biobaza Home proizvode

Sredstva su potpuno bezotrovna i 100% biorazgradiva stoga su sigurna za dom u kojem žive mališani i kućni ljubimci. S obzirom da su formulacije na bazi aktiviranih iona minerala potrebno ih je nanijeti na površinu i pričekati minutu do dvije da aktivirani ioni razgrade masnoću ili prljavštinu, a zatim obrisati ili isprati površinu.

Potpuno prirodne, biorazgradive formule upravo su ono što tražimo od proizvoda za održavanje čistoće. Istovremeno od njih očekujemo da djeluju na cjelokupan spektar mikroorganizama i da sprječavaju nastanak, razvoj i ostalih. Iz obitelji prirodne kozmetike pojavila se linija Biobaza Home, čija sredstva su potpuno prirodna i sigurna za djecu i kućne ljubimce, a njene biorazgradive formule ne djeluju abrazivno i ne isparavaju te ih nije potrebno ispirati.

Savršena formula za ugodnu kućnu atmosferu

Pranje suđa, dezinfekcija sanitarija i čišćenje kućanskih površina možda ne zvuči kao primamljiv zadatak, ali je krucijalan u kreiranju čistog i ugodnog mjesta za život. Biobaza Home proizvodi u bočicama minimalističkog, a opet efektnog dizajna skrivaju savršen recept za čist i mirisan dom. Mitove o tome da prirodna sredstva ne mogu biti jednako učinkovita kao ona ‘jaka’ (toksična), razbila su prirodna sredstva za čišćenje iz linije koja nas je osvojila lijepim dizajnom, efikasnošću i raskošnim notama limuna, grejpa, mente i eukaliptusa. Tvrdokorne masnoće, kamenac i prljavština zahvaljujući neabrazivnoj formuli na bazi aktiviranih iona minerala nestaju, a ostaje jedino svježina i blistave površine.

Biobaza Home imali smo priliku i isprobati i oduševiti se njihovim rezultatima, a vi ih možete pronaći u drogerijama i većim trgovinama. Za više detalja posjetite službenu stranicu Biobaza Home.

BIOBAZA HOME SREDSTVO ZA SANITARIJE

UNIVERZALNI DEZINFICIJENS I SREDSTVO ZA STAKLO I GLATKE POVRŠINE

Sredstvo za pranje posuđa

Sredstvo za uklanjanje kamenca

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori