Realistična serija o obiteljskom životu koja će vas jako nasmijati

Realistična serija o obiteljskom životu
koja će vas jako nasmijati

lifeinpieces

Uz tolike obiteljske serije snimljene, već postaje zaista teško osmisliti neku koja će se na originalan način baviti svakodnevnim životom, no to je pošlo za rukom kreatoru CBS-ove ‘Life in Pieces’ (Fragmenti života) koja je nedavno dobila zeleno svjetlo za novu sezonu.

lifeinpieces3

Seriju je osmislio Justin Adler, a radnja prati jednu veliku obitelj kroz epizode njihovog života, uvijek duhovite, sarkastične, ponekad crno-humorne, ali uvijek vrlo realistične, s kakvima se susrećemo svaki dan. Obitelji su čudne i biti roditelj ili dijete nije lako, to znamo svi i s lakoćom ćemo se poistovjetiti s nekim od ovih likova. James Brolin i Dianne West glume Johna i Joan Short, roditelje troje djece od kojih svaki ima (ili pokušava ponovno zasnovati) vlastitu obitelj i crtice su ispričane kroz tri generacije različitih obiteljskih perspektiva. Rođenje djeteta, mušice predškolske dobi, upisivanje na fakultet, veze, brakovi, bez obzira na godine, svatko u ovoj seriji može vidjeti komadić sebe i jako se dobro nasmijati upravo tome.

lifeinpieces2

Prva sezona potvrdila je seriju kao jednu od najuspješnijih početničkih na kanalu CBS, po gledanosti odmah iza Teorije velikog praska i to u primetime terminu, što je i osiguralo njenu drugu sezonu. Mogli ste je uloviti i na Fox Lifeu, a da bi vas dodatno zaintrigirala pogledajte trailer u nastavku.

Foto: CBS

Učitati još
Zatvori