Rođendanski koncert tjedna

Rođendanski koncert tjedna

roberto-pavic-vintage-industrial-bar

Već su četiri godine prošle od kada se u Zagrebu otvorio Vintage Industrial Bar, jedan od omiljenih klubova i mjesta za sve one koji svoje večeri vole provesti u rock’n’roll okružju.

Osim odlične glazbe, mjesto je poznato po dobroj vibri, raznim umjetničkim događanjima te nerijetko najposjećenijim koncertima u Zagrebu. Kako bi se odužili svojoj vjernoj publici ekipa iz Vintagea odlučila je upriličiti rođendansku proslavu u trajanju od četiri dana. Slavlje počinje sutra 14. prosinca i završava u subotu 17. prosinca.

Rođendansko slavlje otvorit će u srijedu 14. prosinca program Good Vibrations, a u subotu 17. prosinca zatvorit će ga Vintage Rock Forces koji će za tu prigodu izvesti preinake najvećih rock standarada – u međuvremenu će se održati koncerti grupa Kries, Cojones, Killed a Fox, Deafness by Noise i Katran. Točan raspored koncerata, kao i sve informacije o ulaznicama možete saznati na Facebook stranici, a mi vas vodimo na koncert ovaj petak 16. prosinca, dvoje sretnika koji se jave do srijede u 16 sati na info@journal.hr osvojit će ulaznice za rođendanski koncert tjedna!

Čestitamo Maji Šipek i Martini Režek na osvojenim ulaznicama. Odličan provod želimo!

1845_10151333365896984_317228462_n

Foto: Roberto Pavić

Učitati još
Zatvori