Ovo je keramika koja nas je osvojila na prvu
Ovo je keramika koja nas je osvojila na prvu

Ovo je keramika koja nas je
osvojila na prvu

Finu ručno rađenu keramiku zaslužuje imati svako kućanstvo. Njezina prednost je u tome da možete kombinirati različite boje, veličine i brendove jer je vrijeme jednoličnih servisa za jelo već odavno prošlo. Mi jednostavno obožavamo pratiti što se događa na domaćoj, ali i svjetskoj dizajnerskoj sceni i trudimo se uvijek jedan primjerak keramike koja nam se sviđa uvrstiti i u naše omiljene rituale. Ovoga puta na Instagramu nam je zapela za oko Azul Patagonia keramika, koja dostavlja i u Hrvatsku.

Ljeto za većinu nas znači toplinu, bezbrižnost, opuštenost i radost. Ova keramika mali je pokušaj unošenja svega što ljeto predstavlja u svakodnevicu kroz savršeno nesavršene predmete izrađene od gline. Sve do zadnjeg detalja izrađeno je i pobojano ručno i svaki predmet je unikat, jedinstven i jedini.

Proces izrade je dugotrajan i spor i u svaki je predmet uloženo puno strpljenja, promišljanja i pažnje. Ovdje je mahom riječ o šalicama raznih veličina, ali tu i tamo nađe se i koji tanjurić, zdjelica, vaza te razni drugi kućanski predmeti. Uživajte u ljetu i uzorcima koji neodoljivo podsjećaju na ljeto.

Učitati još
Zatvori