Simpatično keramičko posuđe s ljetnim motivima koje ove godine nosimo na more
Simpatično keramičko posuđe s ljetnim motivima koje ove godine nosimo na more

Simpatično keramičko posuđe s ljetnim
motivima koje ove godine nosimo na more

Odbrojavamo dane do godišnjeg odmora, druženja, odlaska na more, kupanja i upijanja zraka sunca. Optimistični smo pa se nadamo da će nas vrijeme nagraditi sunčanim i toplim danima te da ćemo bezbrižno uživati na terasi ispijajući omiljeni napitak. Nema boljeg osjećaja od onog kada dan započnemo uz šalicu kave i osvježavajućim doručkom, a još je bolji onaj osjećaj kada ga poslužimo u omiljenim nam zdjelicama i šalicama.

Keramičko posuđe s ljetnim motivima

Upravo jedne takve pronašli smo na Instagram stranici Studio Bak. Riječ je o ručno rađenom keramičkom posuđu koje svojom estetikom odiše retro štihom i ljetnom notom. Šareni, razigrani i simpatični detalji na ovom keramičkom posuđu jednostavno su nas osvojili i teleportirali na more. Plava boja, motivi biljaka, mora, sunca, luftića, likovi u kupaćim kostimima koji uživaju u odmoru – sve su to detalji koji krase ove predivne ručno rađene tanjure, šalice, vaze i kuhače. Sve potrebno za uživanje u jutarnjem razbuđivanju ili popodnevnom predahu od kupanja.

Prepoznatljiv retro štih, crte i vedre boje detalji su koji ovaj turski brend keramike čine unikatnim i posebnim. U nastavku smo izdvojili nekoliko favorita. Proizvode možete pogledati na Instagram profilu, a naručiti ih možete putem Etsy platforme.

Učitati još
Zatvori