Stigli su noviteti u Dilemma Posters
Stigli su noviteti u Dilemma Posters

Stigli su noviteti u Dilemma Posters

Želite urediti dom, a niste raspoloženi za neke velike radove? Jedan poster može napraviti totalno veliku promjenu u bilo kojem dijelu vašeg interijera. Velike radove, krečenja i premještanja ostavite za proljeće, a trošenje zaboravite barem dok se svi skupa ne ustabilimo s novom valutom i trenutnom inflacijskom sudbinom. Mali koraci pomoći će vam da se osjećate bolje u vašem domu sada kada mnogo vremena moramo provoditi u zatvorenom.

Dilemma Posters

Dilemma Posters jedan je od onih brendova s odličnom pričom i proizvodima u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled. Iza popularnih postera i vreća za stvari (i naše Journal.hr + Dilemma Posters lifestyle kolekcije) koji već krase brojne domove nalaze se Ema Juretić i Ivan Dilberović. Na kraju 2017. godine njih smo ugostili i u našoj rubrici Iza brenda kada su nam otkrili da svaka ideja započinje i završava s papirom. Od tada ih redovito pratimo, pa smo tako primijetili da su izbacili novu kolekciju zanimljivih postera od kojih će se neki sigurno naći na našim zidovima. 

Moderan dom – moderni posteri za zid!

Uz pomoć postera za zid vrlo brzo i jednostavno možeš preurediti dom po svom guštu! Naš širok asortiman postera uključuje razne tematike – od motivacijskih, tipografskih, personaliziranih, kuhinjskih, šarenih pa sve do minimalističkih i apstraktnih postera. You name it, we’ve got it! Jer tvoj zid to zaslužuje.

Naruči i razveseli se

Rok isporuke je 3-7 radnih dana. Ukoliko je riječ o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno im se javite, svakako će dati sve od sebe da ubrzaju proces isporuke. Svi njihovi posteri su “made to order” što znači da ih nema na lageru, već ih tiskaju samo za vas. Tako smanjuju nepotrebno gomilanje otpada te paze da je svaki prozivod koji izađe iz tiska provjereno vrhunske kvalitete. Sve pošiljke se šalju GLS-om, a dostava je besplatna za iznos iznad 30 eura. Naručite ih ovdje.

Foto: Dilema Posters

Učitati još
Zatvori