Dilemma Posters ima planere i predobri su
Dilemma Posters ima planere i predobri su

Dilemma Posters ima planere i predobri su

Nova godina idealna je za nove planove, a može li bolje od toga da ih unosite u nove planere. Obožavamo notese, planere, dnevnike i tekice svih vrsta bez obzira na to što nam se i život i posao vrti oko tipkanja na tastaturu. Ima nešto posebno u tome kada misli, želje i planove zapišete na papir i posložite tako da vam služe kao vodič u svakodnevnom životu. Domaći dizajnerski brend o kojem često pišemo jer nas uvijek iznenade nekim novim proizvodom, Dilemma Posters, sada ima nove planere koje smo odmah poželjeli na svom radnom stolu.

Zapišite sve u dnevnik

Korištenje planera je ključno za organizaciju i uspješno upravljanje s vremenom. Planer je alat koji vam pomaže da postavite ciljeve, pratite zadatke i održavate pregled nad svojim obavezama. Zabilježite sve svoje obaveze na jednom mjestu – poslovne sastanke, predavanja, rokove, važne datume i druge obaveze. Tako možete imati jasan pregled svih svojih aktivnosti, uštedjeti na vremenu i povećati svoju produktivnost.

Dilemma Posters planeri

Planiranje vam može pomoći u postavljanju dugoročnih i kratkoročnih ciljeva. Može povećati vašu kreativnost, ali i uštedjeti vam vrijeme jer uvijek možete znati kako organizirati svoje vrijeme,a da vam se ne dogodi da radite previše i iznad svojih mogućnosti (što ove godine izbjegavamo). Upravo su bilježnice iz Dilemma Posters toliko slatke da će vas ponukati da stvarate planove čak i kad vam se čini da ih nemate. Dolaze u nekoliko različitih dizajna, sa zanimljivim bojama i oblicima, a naručiti ih možete na dilemmaposters.com.

Učitati još
Zatvori