Sve što do sada znamo o drugoj sezoni serije This Is Us

Sve što do sada znamo o drugoj
sezoni serije This Is Us

THIS IS US -- "I Call Marriage" Episode 114 -- Pictured: (l-r) Milo Ventimiglia as Jack Pearson, Mandy Moore as Rebecca Pearson -- (Photo by: Ron Batzdorff/NBC)

Kako je završila prva sezona?

Taman pred ljeto ekipa serije This is Us najavila je drugu sezonu i u zadnjih nekoliko mjeseci mnogo toga se otkrilo da bi tijekom novinske turneje jedan od autora Dan Fogelman otkrio neke iznenađujuće informacije. Zbrojili smo sve što do sada znamo i sa zadnjim otkrivenim pojedinostima možemo reći da nas čeka jedna prilično uzbudljiva sezona. Pa krenimo redom…

Pearson obitelj je završila sezonu u napetoj atmosferi – Jack (Milo Ventimiglia) i Rebecca (Mandy Moore) bili su pred prekidom. Serija će se nastaviti u sadašnjosti i pratit će odraslu njihovu djecu. Flashbackovi koje ćemo vidjeti na početku druge sezone objasnit će nam radnju dan nakon velike svađe koja je dovela do razdvajanja. Fogelman je obećao gledateljima da će druga sezona donijeti rješenje jedne velike misterije – i očekujemo da ćemo saznati što se dogodilo Jacku. Također spoileri idu u smjeru otkrivanja koliki je utjecaj imala Jackova smrt na cijelu obitelj u budućnosti.

THIS IS US -- "I Call Marriage" Episode 114 -- Pictured: (l-r) Mandy Moore as Rebecca Pearson, Milo Ventimiglia as Jack Pearson -- (Photo by: Ron Batzdorff/NBC)

Fokus druge sezone

Druga sezona će fokus svakako staviti na Randalla. No, i na Rebeccu, koja se nakon Jackove smrti udaje za njegovog najboljeg prijatelja Miguela. Fogelman obećao je publici da će ga zavoljeti, kao što su ga na kraju zavoljela i Jackova djeca. Miguelova uloga i značaj u sezoni postajat će sve veća i veća, a najavljuje se i nastavak njegove uloge u budućnosti. Film u kojem Kevin glumi imat će slavnog gosta – Sylvestera Stallonea. Navodno je ovaj čudnovati spoj u seriji omogućio Milo Ventimiglia.

This Is Us - Season 1

Tajne i otkrivenja

Druga sezona će na kraju donijeti i neka razrješenja, no i otkrit će gledateljima tamniju, mračniju Jackovu stranu. Iako je nesumnjivo da je Jack Pearson jedan od najboljih televizijskih očeva svih vremena, pred kraj prve sezone ipak se pokazao u nešto drugačijem svjetlu. Saznajemo kako je zagrizao u kriminal, a druga sezona će se time još više pozabaviti.
Nakon svih ovih otkrivenja, možemo odahnuti. Jackova smrt nije kraj Jackove uloge u seriji, i kako stvari stoje, Jacka ćemo još mnogo gledati u sljedećoj sezoni. Druga sezona dolazi na male ekrane 26. rujna i donosi 18 epizoda.

this-is-us-3

THIS IS US -

Učitati još
Zatvori