Pročitajte prvu ikad objavljenu
priču Lene Dunham

Lena Dunham, koju svjetski mediji imenuju ‘glasom jedne generacije’, u pauzi između snimanja nove sezone serije ‘Djevojke’, sa svojom prijateljicom i produkcijskom partnericom Jenny Konner uskoro pokreće newsletter portal naziva Lenny.

lenny2

Newsletter na koji se možete prijaviti već sada na stranici Lennyletter.com krenut će tokom jeseni, a kako bi čitatelji doživjeli ideju iza projekta, Lena je na njega uvrstila svoju prvu ikad objavljenu kratku priču ‘Six Sausages’. Svi koji su pročitali Leninu knjigu ‘Drukčija od drugih’ te prate njenu seriju, znaju o kakvom se stilu pisanja radi te će im zasigurno biti zanimljivo zaviriti u Lenine spisateljske početke. Ako vas zanima kratka priča ‘Six Sausages’ te druga dva literarna rada Rebecce Dinerstein i Jenny Zhang, sve pročitajte na ovom linku.

lenny1

Jenny Konner i Lena Dunham

Sam newsletter bavit će se temama kao što su feminizam, stil, zdravlje, politika i prijateljstvo, već uvriježenim Leninim izrazima, te uključivati i radove mladih neafirmiranih kreativaca. Ono što je još zanimljivo je da svatko može svoju priču prijaviti na newsletter te vidjeti svoj rad objavljen.

Foto: @lennyletter, Girls Facebook

Učitati još
Zatvori