Novi singl Florence and The Machine

Novi singl Florence and The Machine

Sa svog iščekivanog novog studijskog albuma Florence and The Machine nam predstavljaju potpuno novi singl – “Ship To Wreck”! Novi singl svijetu je premijerno predstavljen sinoć, u eteru BBC Radio 1, kao ‘Hottest Record in the World’, a ubrzo nakon toga uslijedila je i hrvatska radijska premijera, na Radio101.

florence naslovna

‘Razmišljala sam o svojoj vlastitoj destruktivnoj strani i kako nešto možeš stvarati samo kako bi to kasnije uništio; uživaj/uništi; kreiraj/slomi’, riječi su kojima je Florence Welch objasnila novi singl i nadodala ‘Kada si u tom vrtlogu, često završiš tako da slomiš ono što najviše voliš’.

florence post

‘Ship To Wreck’ treća je po redu pjesma koju nam Florence i njene mašine predstavljaju s novog studijskog albuma ‘How Big How Blue How Beautiful’, a ujedno i drugi službeni singl. Isprva je uslijedio najavni singl ‘What Kind Of Man’, nakon čega je stigla i nešto laganija pjesma ‘St Jude’ te upravo predstavljeni singl ‘Ship To Wreck’.

Novi album u Hrvatskoj bit će objavljen 29. svibnja, a nešto manje od mjesec dana nakon toga, hrvatska publika imat će priliku čuti kako nove pjesme zvuče i uživo – na INmusic festivalu, gdje su Florence the Machine jedni od headlinera festivala!

Učitati još
Zatvori