Muzej Mamurluka otvara se na novoj lokaciji u Zagrebu
Muzej Mamurluka otvara se na novoj lokaciji u Zagrebu

Muzej Mamurluka otvara se na novoj
lokaciji u Zagrebu

Muzej Mamurluka nedavno je proslavio treći rođendan, a u Novoj 2023. godini seli se na novu lokaciju u Zagrebu s puno više kvadrata. Nova godina poznata je kao „najMamurluk“ dan u godini kada glavobolje liječimo sarmom i francuskom salatom, a ovu Novu godinu možete izliječiti svoj mamurluk na otvorenju novog proširenog Muzeja Mamurluka.

Muzej 01.01.2023. godine otvara svoja vrata na križanju Vlaške i Draške, na adresi Vlaška 55, a tijekom prvih dana nove godine dijelit će se pića za liječenje mamurluka od prošlogodišnje pijane večeri. Sadržaj muzeja prostire se na četiri puta veći prostor s novim konceptom, novim neviđenim interaktivnim sadržajem, novim pričama i predmetima i sadržajem iz starog muzeja.

Koncept muzeja osmišljen je kao put pijanog povratka kući od kluba do sobe gdje se budite u jutro, tako da će posjetitelji moći iskusiti jedan noćni izlazak bez da okuse kap alkohola, a na kraju ih čeka i edukativna soba koja je namijenjena podizanju svijesti o odgovornoj u konzumaciji alkohola.

Tim muzeja poručuje: „Svakodnevno radimo na tome da poboljšamo iskustvo u muzeju, slušamo pohvale i kritike naših posjetitelja i pokušavamo biti što bolji. Proširenjem muzeja postigli smo ono što smo od početka imali plan, ali nam je korona malo pauzirala planove, sada se selimo na 4 puta veći prostor gdje ćemo moći ponuditi puno iskustvo našeg muzeja. U muzeju ćemo prezentirati novu i poboljšanju ideju muzeja na kojoj smo radili dugo vremena. Jako smo sretni što u novu godinu ulazimo novi mi i uzbuđeni smo da vidimo što će nam nova godina donijeti.“

Muzej Mamurluka možete posjetiti svakim danom od 10 do 22 sata, a svi posjetitelji starog muzeja koji su sačuvali ulaznice, u novom muzeju dobivaju popust od 30% na ulaznicu.

Učitati još
Zatvori