Dozvolite hedonizmu da uđe u vašu svakodnevicu – sada je lako osjećati se glamurozno u svoja četiri zida
Dozvolite hedonizmu da uđe u vašu svakodnevicu – sada je lako osjećati se glamurozno u svoja četiri zida

Dozvolite hedonizmu da uđe u vašu svakodnevicu – sada je lako osjećati se glamurozno u svoja četiri zida

Pogled na ples bezbroj mjehurića neka vas ovog prosinca odvede na posebno mjesto i uvede u senzualno raspoloženje.

Bez obzira koliko smo puta u životu uživali u vrhunskom pjenušcu, pogled kroz elegantnu čašu s bezbroj razigranih mjehurića baš uvijek stvori novi čaroban trenutak. No jeste li znali da više nema potrebe čekati isključivo posebne prilike za otvaranje boce prvoklasnog pjenušavog vina?

Pjenušac se donedavno smatrao skupim pićem za posebne životne trenutke, nikako uobičajenom kapljicom za druženja s prijateljicama ili ručak s voljenom osobom nakon užurbanog tjedna. Ipak, danas se percepcija vrhunskih pjenušavih vina mijenja i ona postaju gotovo uobičajena, svakodnevna pojava, a dobra je vijest i ta da su cjenovno znatno prihvatljivija nego ranije.

Vina Belje – La Belle Rosé

Među njima svakako valja posebno izdvojiti ‘La Belle Rosé’, živahnu zlatom nagrađenu sestru premium pjenušca vinarije Belje ‘La Belle Grand’-a, koja svoje obožavatelje već itekako ima.

Osvaja savršenom kombinacijom prekrasne boje, glatke teksture i finoće s klasičnim aromama crvenog voća uz dozu citrusa i zelene jabuke. Chardonnay, crni i bijeli pinot te sekundarna fermentacija i dozrijevanje na talogu u trajanju od tri mjeseca, podarili su ovom pjenušcu živost, karakter, izrazitu pitkost te predivnu ružičastu boju zbog čega je ovaj rosé i okrunjen zlatom na međunarodnom natjecanju ‘International Rosé Championship’ 2022. godine.

I zaista, zašto se već danas ne biste počastili čašom pjenušca dok se s voljenom osobom opuštate u kadi ili gledate omiljeni romantični film? Dozvolite si trenutke simpatične ludosti i na jedan dan u svoja četiri zida neka vas inspirira Marilyn Monroe koja je pjenušac jednostavno obožavala te se u njemu slavno i kupala. Što god odlučite napraviti, dajte mašti na volju jer će to ionako ostati samo Vaša tajna…

Uz pjenušac La Belle Rosé osjećajte se glamurozno

Kada poželite potaknuti senzualne osjećaje, a naročito u trenutcima kada zatrebate pomoć pri začinjavanju atmosfere, dopustite da vam u tome pomogne La Belle Rosé – još jedan as iz podruma Vina Belje. Uzbudljiv, nimalo dosadan, delikatno pjenušav umjesto žestok, jednostavno je idealan za svaku prigodu. Ukusan i delikatan voćni okus s osvježavajućom pjenušavosti zavodi već pri prvom gutljaju.

Dozvolite hedonizmu da uđe u vašu svakodnevicu i osjećajte se glamurozno u svoja četiri zida te nazdravite baš svakom danu. Jer, upravo je prosinac pravo vrijeme da si dozvolite da vas pogled na ples bezbroj mjehurića u čaši pjenušca odvede na neko posebno mjesto i uvede u senzualno raspoloženje. Činjenica je: svima nam je potreban otklon od svakodnevice kroz koju jurimo. Osjetite raskoš života, rekreirajte scenu iz vama dragog filma ili serije, osjećajte se posebno na običan dan jer – zašto ne?

Vrhunskim pjenušcem La Belle Rosé već ovih blagdana razveselite drage prijatelje ili poslovne partnere. Možete ga pronaći u svim bolje opskrbljenim trgovinama, a novosti i sve zanimljive informacije o pjenušavom asortimanu najveće hrvatske vinarije pratite putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori