Novi koncert najkarizmatičnijeg hrvatskog glazbenog para

Novi koncert najkarizmatičnijeg
hrvatskog glazbenog para

ivanka-i-mrle-2524

Za nešto više od mjesec dana, 22. travnja u Zagrebačkom kazalištu mladih karizmatični duo Mr.Lee & IvaneSky predstavit će svoj iščekivani album ‘Colors’!

Na pozornicu kazališta će uz Mrleta, Ivanku, Vavu, Baljka i Bina, prodefilirati i cijeli niz kolega, prijatelja, suradnika iz svijeta glazbe i kazališta, od kojih su mnogi dali svoj obol i samom albumu. Glazbenici Matija Dedić, Boris Štok (Quasar), Čarli Jurković, kao i glumci Milivoj Beader, Katarina Bistrović Darvaš, Damir Šaban, Petar Leventić, Barbara Đurović, Stipe Kostanić, samo su neki od gostiju koji će nastupiti 22. travnja u ZKM-u. Uz njih, za ovu prigodu MrLee & IvaneSky neke od pjesama iz predstave ‘Živjet ćemo bolje’ izvest će i uz pratnju manjeg orkestra za koji partiture piše skladatelj Frano Đurović.

ivanka-2491

Album ‘Colors’ donosi 10 pjesama od kojih je dobar dio inspiriran i nastao kao glazba za filmove i kazališne predstave. Svakako tu treba istaknuti novo live čitanje pjesme ‘Last Words’, te ‘Saddle in the Cold (Sedlo u hladonoći) iz hvaljene i nagrađivane filmske adaptacije kultnih Kauboja. ‘Nije dobro’ i ‘Happiness’ iz predstave ‘Živjet ćemo boje’ Senke Bulić, te ‘Tears’ inspirirane fimom ‘Belladonna’.

No, ‘Colors’ je u mnogočemu više od albuma glazbe za kazalište i film, svaka je pjesma svijet za sebe i definitivno u cjelini funkcionira kao moderni, na trenutke i avangardni pop album, osebujne atmosfere i visoke artističke kvalitete kojom prelazi okvire domaće glazbene scene i može se bez problema usporediti sa sličnim svjetskim ostvarenjima.

ivanka mazurkijević 2

Ulaznice za koncert, moći će se kupiti od po cijeni od 80 kuna, na blagajni ZKM-a i na stranici ulaznice.hr. Krajem prošle godine Mr.Lee & IvaneSky nastupili su u Zagrebu, pojačani s nekoliko gostiju i oduševili u dupkom ispunjenoj dvorani teatra &TD pa se očekuje ništa manje intenzivan doživljaj i na ovoj koncertnoj promociji albuma.

Foto: Facebookmrleeivanesky.com

Učitati još
Zatvori