Odlična multimedijalna izložba u Galeriji Kranjčar

Odlična multimedijalna izložba u
Galeriji Kranjčar

Lea Vidaković

Lea Vidaković

Sinoć je u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar otvorena izložba ‘Zagrljaj’ mlade umjetnice Lee Vidaković. Izložbu su posjetili mnogi iz zagrebačkog društvenog i kulturnog života, od istaknutih umjetnika mlađe generacije Melinde Šefčić, Davora Konjikušića i Kristijana Kožula, dizajnera nakita Deana D., Vanje Babića, Mladena Bosanca, Karla Hećimovića i mnogih drugih.

Dean D.

Dean D.

Lea Vidaković multimedijalna je umjetnica koja svoje radove izvodi u tehnici lutka animacija i animirane instalacije. 2010. je završila studij animacije na HVO u Norveškoj, 2011. je diplomirala na grafičkom odjelu na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, a 2012. je završila master studij audio-vizualne umjetnosti na Royal Academy of Art (KASK) u Belgiji.

Mladen Bosanac

Mladen Bosanac

Od 2014. pohađa doktorski studij na temu fragmentiranih narativa u animiranim instalacijama na Nanyang Technological University /Art, Design and Media u Singapuru. Izlagala je na više samostalnih i skupnih izložbi i festivala, te je dobitnica više nagrada. Član je HDLU-a i SULUV-a.

Zorana Jozić i Josip Tešija

Zorana Jozić i Josip Tešija

Iznimno zanimljivu izložbu možete pogledati do 16. travnja, a za detalje o radnom vremenu galerije i sl. posjetite Facebook stranicu.

Karlo Hećimović

Karlo Hečimović

T.R.

Foto: Juraj Vuglač

Učitati još
Zatvori