Sjajna vijest za sve ljubitelje animiranog filma – stiže Moana 2
Sjajna vijest za sve ljubitelje animiranog filma – stiže Moana 2

Sjajna vijest za sve ljubitelje animiranog
filma – stiže Moana 2

Moana, animirani film i velika kino uspješnica iz 2016. godine dobiva svoj nastavak! Vijest je ovo koja je stigla kao svojevrsno iznenađenje. Izvršni direktor tvrtke Bob Iger otkrio ju je na predstavljanju uoči Disneyevog izvješća o zaradi za prvo tromjesečje fiskalne 2024. godine. Zanimljivo, nastavak je izvorno razvijan kao TV serija, ali je postala igrani film jer je Iger bio impresioniran snimkom.

Moana

Što nam donosi novi nastavak?

Prema Disneyju, Moana 2 odvest će publiku na veliko novo putovanje s Moanom, Mauijem i potpuno novom posadom neobičnih moreplovaca. Nakon što je primila neočekivani poziv od svojih predaka pronalazača, Moana mora otputovati na daleka mora Oceanije i u opasne, davno izgubljene vode u avanturu koja nije nalik ničemu s čime se ikada suočila.

Dostupan je prvi najavni video, koji donosi i prvi pogled na radnju nastavka. Animirani film u kina stiže već ove godine, točnije 27. studenog. 

Stiže i igrana verzija

U pripremi je i igrana verzija Moane koja je odvojena od studijskog live-action remakea, koji je trenutno u fazi izrade s Dwayneom Johnsonom u ulozi tetoviranog poluboga Mauija. Poznato je kako će filmska verzija omiljenog crtića na male ekrane stići 27. lipnja 2025. godine.

Očekuje se da će Auli’i Cravalho, koja je dala glas Moani u filmu iz 2016. godine, ponoviti svoju ulogu u animiranom nastavku. Ali poznato je kako se neće vratiti kao naslovni lik u filmskoj verziji, već na projektu sudjeluje kao izvršna producentica.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori