Vjeko Ključarić vizualno nas vodi u stari Hollywood: Poslušajte pjesmu Neobranjivo
Vjeko Ključarić vizualno nas vodi u stari Hollywood: Poslušajte pjesmu Neobranjivo

Vjeko Ključarić vizualno nas vodi u stari Hollywood: Poslušajte pjesmu Neobranjivo

Vjeko Ključarić predstavlja nam novi singl Neobranjivo! Novi singl Vjeke Ključarića potpisuje Predrag Martinjak, autor brojnih hitova domaćih izvođača. Vjekova suradnja s Predragom krenula je još 2016. godine kada je sudjelovao u showu The Voice Hrvatska.

Kao jedan od mladih glasova popularnog HRT-ovog glazbenog showa s Predragom je radio na obradi pjesme Dine Dvornika Biti sam koja je završila na vinilu Zimzeleno A novo – specijal Dino Dvornik. Ovaj dvojac od onda se aktivno druži, a jedan od njihovih susreta rezultirao je novim singlom Neobranjivo.

Vjeko Ključarić

Nova suradnja

O novoj suradnji Vjeko je kazao sljedeće:

Predragov rad izuzetno cijenim te se uvijek razveselim kada mi Peggy dođe s nekom novom idejom za suradnju. Ovo je prva pjesma na koju smo odlučili zajedno objaviti, no moram priznati da je ovaj projekt krenuo tako da smo radili na potpuno drugoj skladbi. Tijekom snimanja te druge skladbe u studiju, Peggy mi je u jednom trenutku pustio ‘Neobranjivo’ i pitao me što o njoj mislim, a ja sam na nju kompletno odlijepio i odmah je poželio snimiti.

Kako mi se pjesma svidjela na prvu, u deset minuta smo snimili demo i zaključili da je najbolje da s tom pjesmom odmah idemo van.

Vjeko Ključarić

Što nam je Vjeko otkrio?

Nismo odoljeli upitati ga što je za njega neobranjivo, a na to nam je pjevač kazao sljedeće: Neobranjiva je ljubav prema mojim djevojkama, referirajući se na suprugu Eni i kćer Elvie.

Nova pjesma je tu, a što nam još sprema na glazbenom planu. Oni najbliži planovi su brojni nastupi tijekom prosinca koji me očekuju, a sve detalje o točnim datumima i lokacijama možete popratiti na mojim digitalnim kanalima. Vjerujem da ću u bliskoj budućnosti sve singlove objediniti u album i posvetiti se nastupima s autorskim skladbama, istaknuo je Vjeko.

Planovi su tu, no jednako zanimljiva zbivanja obilježila su i godinu koja se primiče kraju. Godina 2023. će mi svakako ostati u izuzetno posebnom sjećanju. Ove godine sam postao otac i mislim da je to najveća promjena koju sam do sad doživio. Nova uloga tate je toliko lijepa i izazovna. Stvarno moram reći da otkad se rodila Elvie na sve gledam potpuno drugačije. Osim toga izdvojio bih pobjedu na HRT-ovom showu Zvijezde pjevaju i novonastalo prijateljstvo s Lovrom Juragom, koje je proizašlo iz našeg glazbenog putovanja kroz show. Ušao sam u show bez ikakvih očekivanja, a na kraju se naša energija odlično prenijela na male ekrane, istaknuo.

Vjeko Ključarić

Retro spot

Spot za pjesmu Neobranjivo čeka vas u nastavku. Djelo je tima Gržinčić Creative Visuals iz Rijeke s kojima Vjeko također često surađuje. O ovoj suradnji istaknuo je sljedeće:

Njihov originalni i retro sinopsis za spot jako me se dojmio te vjerujem da se idealno uklapa u priču novog singla. Na setu spota sam se osjećao kao da, u najmanju ruku, snimamo holivudski film. Radnja spota je smještena u 1940-e, a spot je sniman u rustikalnoj idili otoka Krka u Resortu Osma. Ana Nikačević je napravila savršen styling i cijela ekipa se jako potrudila. Prezadovoljan sam pjesmom i spotom te jedva čekam vidjeti reakciju publike i naravno otpjevati ju uživo.

Pjesma Neobranjivo dostupna je na svim streaming servisima.

Foto: Filip Gržinčić

Učitati još
Zatvori