Ovo slušamo na repeat! Mlada pjevačica Tia predstavlja nam singl Veto
Ovo slušamo na repeat! Mlada pjevačica Tia predstavlja nam singl Veto

Ovo slušamo na repeat! Mlada pjevačica
Tia predstavlja nam singl Veto

Tia, mlada pjevačka zvijezda u usponu ulaže Veto i predstavlja neodoljiv singl i spot koji ćete slušati na repeat.

Uzbuđena sam što s vama mogu podijeliti svoj novi singl ‘Veto’! Ova pjesma je rezultat suradnje s pocket palmom i Vlahom Arbulićem, s kojima također radim na nadolazećem EP-u. ‘Veto’ je plesna pjesma s klupskim zvukom koja istovremeno nosi dozu nostalgije. Bila mi je želja stvoriti nešto što će vas potaknuti na ples, ali i istovremeno vam donijeti sjećanja na ljeto i nostalgične trenutke. Mislim da se svi možemo poistovjetiti s tim osjećajem, kada se film uspomena neprestano vrti u našim glavama, poručuje Tia.

Tia, pjesma Veto
Tia, pjesma Veto

Dok smo radili na refrenu, brzo smo se sinkronizirali, stvarajući zvuk koji će vam odmah ostati u uhu. Kada smo krenuli razmišljati o spotu, imali smo jednostavnu ideju za lyric video s dvije lokacije. Na kraju, ono što smo dobili nije bio samo lyric video, već potpuno razrađen i dinamičan spot koji savršeno odražava atmosferu ‘Veta’. Rad s ovom ekipom je uvijek osvježavajuć, kreativnost teče s lakoćom i vjerujem da će to odjeknuti u zvuku i energiji pjesme, dodaje.

Veto je samo uvod u ono što dolazi jer Tia najavljuje EP, a rad na njemu nastavljen je u suradnji s pocket palmom: EP će donijeti nešto drugačije od mene i veselim se što ćete uskoro čuti više o tom projektu. Za sada ‘Veto’ je vaš, uživajte u njemu i plešite.

Pjesma Veto dostupna je na svim streaming servisima, a čeka vas i u nastavku:

Foto: Promo, Instagram (@tiamiljanovic)

Učitati još
Zatvori