Ovo se čekalo: Severina najavila dva velika domaća koncerta
Ovo se čekalo: Severina najavila dva velika domaća koncerta

Ovo se čekalo: Severina najavila dva
velika domaća koncerta

U tijeku aktualne dvoranske turneje, u sklopu koje je Severina ranije ove godine održala rasprodane koncerte u varaždinskoj Areni te osječkoj dvorani Gradski vrt, vijest koja će obradovati publiku s područja Iste i Kvarnera je najavljeni koncert u Rijeci, u Dvorani mladosti, 10. veljače 2024. godine.

Upravo za tu dvoranu, mnogobrojne Riječane vežu sjećanja i na najspektakularniju turneju na ovim prostorima, Dobrodošao u klub, koja je upravo ondje i započela 2013. godine te se potom nastavila diljem cijele regije.

Severina
Severina

Jedanest godina poslije, Severina će, zajedno sa svojim pratećim orkestrom, uz posebno osmišljen repertoar, publiku provesti kroz retrospektivu najvećih hitova koji su obilježili njezinu karijeru, od samih početaka pa sve do danas. Mnogi od njih sjajan su poziv za provesti predvalentinovsko večer u najdražem društvu i najboljoj atmosferi.

Nakon što je nedavno najavila koncert u Rijeci, 10. veljače, Severina u sklopu svoje dvoranske turneje, tijekom koje je već održala rasprodane koncerte u Varaždinu i Osijeku, objavila je vijest koja će razveseliti i njezinu publiku prema jugu Hrvatske – 13. travnja stiže u Zadar, u ŠC Višnjik.  

Severina
Severina

U jednu od najljepših košarkaških dvorana na svijetu, dvoranu Krešimira Ćosića, Severina se vraća prvi put nakon 2015. godine.

Proteklih devet godina, sudeći po komentarima na Severininim društvenim mrežama, koncert u Zadru jedan je od najtraženijih i najiščekivanijih Severininih koncerata od strane njezine publike, stoga ne čudi kako su već krenuli i s kupnjom ulaznica, koje su dostupne putem sustava Eventim.

Foto: Matea Smolčić Senčar

Učitati još
Zatvori