S.A.R.S se vraća na trogirski KulaKula festival
S.A.R.S se vraća na trogirski KulaKula festival

S.A.R.S se vraća na trogirski
KulaKula festival

U proteklim izdanjima Kulom Kamerlengo i popratnim lokacijama protutnjala je sva sila izvođača među kojima su TBF, Matija Cvek, Detour, Vojko V, Frajle, Let 3 , Psihomodo Pop, Petar Grašo, Goran Bare, Urban, Kuzma & Shaka Zulu, Neno Belan, CAMBI.,Vesna Pisarović, Silente, Zorica Kondža, Gibonni, M.O.R.T., Hladno Pivo, Jasna Zlokić i S.A.R.S. a upravo je ovaj posljednji očito lani ostavio najbolji dojam na publiku.

S.A.R.S. Franko Kelam

S.A.R.S. se vraća

“Ove godine krenuli smo u novom internacionalnom smjeru i želja mi je bila posjetiteljima ponuditi i ono što ih je najviše oduševilo u proteklih pet godina. Napravili smo anketu i nismo se mogli obraniti od upita za Gibonnija i S.A.R.S. Uspomene su od lani očito dobre i svježe pa smo konceptualno i programski odlučili opet dovesti S.A.R.S. koji će nastupiti 4.8. uz Who See i Kirila Džajkovskog.” – izjavio je Antonio Franić, organizator KulaKula festivala.

S.A.R.S. Franko Kelam

Trogirane i njihove posjetitelje očekuje tako jedna zaista fenomenalna večer kojoj će prethoditi nastupi Konstrakte i Zemlje Gruva i talijanske senzacije The Sweet Life Society (3.8.) , potom tu su Who See, S.A.R.S. i Kiril Džajkovski (4.8.) a za finale 5.8. zaduženo je Prljavo Kazalište.

S obzirom na ograničen kapacitet Kule Kamerlengo valja požuriti po svoje ulaznice u sustavu entrio.hr jer kako stvari stoje glazbeni festival koji će obilježiti ovo ljeto u Dalmaciji je upravo – trogirski KulaKula festival!

S.A.R.S. Franko Kelam

foto: Franko Kelam

Učitati još
Zatvori