Zabranjeno pušenje posljednje je dodano ime ovogodišnjeg KulaKula festivala
Zabranjeno pušenje posljednje je dodano ime ovogodišnjeg KulaKula festivala

Zabranjeno pušenje posljednje je dodano ime
ovogodišnjeg KulaKula festivala

Dobro ste pročitali – samo možda krivo protumačili! Ovog ljeta na KulaKula festivalu koji će se održati od 2. do 4. kolovoza, lineupu od sedam izvođača pridružit će se i legendarni bosansko-hercegovački rock sastav Zabranjeno pušenje!

Zabranjeno pušenje

Nakon što su najavljeni Urban&4, Buč Kesidi, mladi izvođači Dani i Nika Turković, hip hop legenda Edo Maajka i trap diva Senidah – došlo je vrijeme i za posljednje ime koje ove godine slavi veliku obljetnicu. Naime, Zabranjeno pušenje u Trogir dolaze u trenutku kada obilježavaju 40 godina od kultnog albuma Das ist Walter. Na njemu se nalazi i antologijska Zenica Blues. Nastup u impresivnoj Kuli Kamerlengo podijelit će s hip hop velikanom Edo Maajkom 4. kolovoza.

Možeš imat’ moje tijelo, Yugo 45, Balada o Pišonji i Žugi i mnogi drugi hitovi dobro su poznat materijal koji garantira odličan provod u kolovozu.

Zabranjeno pušenje

Ovaj boutique festival svake godine diže ljestvicu kako u produkciji tako i izborom izvođača. Zato ne sumnjamo kako će ulaznice i za ovaj rock/hip hop spektakl planuti. U prodaji su jednodnevne ulaznice, a s obzirom na neradni ponedjeljak nakon festivala predlažemo vam trodnevnu festivalsku ulaznicu. Ona omogućava zaista bogat glazbeni vikend u gradu sretnog trenutka!

Ulaznice potražite u sustavu entrio.hr. Više informacija o samom festivalu i detaljima na KulaKula društvenim mrežama!

Zabranjeno pušenje

Foto: Press/Franko Kelam

Učitati još
Zatvori