Nika Turković ima novu pjesmu Ima smisla koju prati retro spot. Pogledajte ga
Nika Turković ima novu pjesmu Ima smisla koju prati retro spot. Pogledajte ga

Nika Turković ima novu pjesmu Ima smisla koju
prati retro spot. Pogledajte ga

Nika Turković predstavlja pjesmu Ima smisla, prvi singl s novog albuma u stvaranju. Nedavna objava albuma 11 na vinilu, koji je odmah zasjeo na #1 mjesto hrvatske top liste najprodavanijih, bila je ujedno i završni čin jednog od najboljih domaćih pop izdanja 2023. godine. Na mjestu gdje se 11 zaustavio autorski se nastavlja upravo Ima smisla.

Nika Turković

Kao i sve moje pjesme, Ima smisla će svatko sam sebi najbolje objasniti. Kreativno ovaj put sam se htjela vratiti na početak tamo negdje gdje su nastale prve stvari. Tamo su zvuk i slika više vezani uz muziku, a ne uz sve ostalo što previše odvraća pažnju. Pa pričajmo malo o gitarama i kako smo odlučili spot raditi na filmu. Umorile su me šljokice i uljepšavanja, objasnila je Nika Turković.

Tekst za Ima smisla napisala je Nika. Glazba je autorski djelo nje i Ivana Pešuta koji potpisuje i aranžman, a pjesma je snimljena u Rijeci proteklih mjeseci. Spot je pak sniman u okolici Kutine, a režirao ga je Benjamin Strike čije su i montaža i fotografije. Luka Vidović također se bavio montažom, dok je za DOP i koloring spota na filmu bio zadužen Dario Radusin.

Nika Turković
Nika Turković
Nika Turković

Ima smisla prvi je okus novog albuma, a objavit će ga Aquarius Records. Osim svojom autorskom glazbom Nika se ovih mjeseci fokusira i na novu sezonu talent showa Superstar u kojem je jedna od članica žirija.

Pjesma Ima smisla dostupna je na svim streaming servisima, a uskoro će postati i dio nadolazeće LIFT kompilacije.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori