Matija Cvek predstavio je drugu pjesmu s nadolazećeg albuma

Matija Cvek predstavio je drugu
pjesmu s nadolazećeg albuma

Drugi singl s kojim se Matija Cvek polako približava svom drugom albumu je pjesma Zalazak koju je emotivnim nastupom sinoć predstavio na Melodijama Jadrana. Za ovu pjesmu Matija kaže da mu je jedna od najdražih koje je ikad napisao, a kao i svakoj do sada, Matija je i pjesmi Zalazak dao poseban emotivni pečat koji se čuje u svakom tonu.

Sretan sam što jedna od najdražih pjesama koje sam snimio napokon dobiva svoj prostor među ljudima, rekao je Matija Cvek.

matija cvek

Spot za pjesmu Zalazak je radio Luka Sepčić i produkcijska kuća Sestrice. Gošća u Matijinom novom spotu je jedinstvena bodypainting umjetnica Tena Grgić koja je kroz svoje viđenje na platno prenijela emociju pjesme. Nevjerojatne optičke iluzije koje Tena stvara došle su do izražaja u slici koju vidimo na kraju spota. Glazbu za pjesmu Zalazak je radio Marko Dundović, a tekst je pisao Matija.

matija cvek
matija cvek

Željno iščekivani novi album Vile se ovdje igraju Matija će predstaviti 15. rujna. Možda mi je ovaj draži od prvog jer je konceptualan. Ima u njemu putovanja, života, ali i zafrkancije, rekao je Matija za kraj. Pjesmu Zalazak slušajte na svim digitalnim servisima.

Matiju Cveka pratite i na njegovom Instragramu i Facebooku.

Foto: Mislav Zabarović, PR

Učitati još
Zatvori