Jakob predstavlja novi, emotivni singl Od kada nema te
Jakob predstavlja novi, emotivni singl Od kada nema te

Jakob predstavlja novi, emotivni
singl Od kada nema te

Jakob predstavlja novi singl Od kada nema te, pjesmu koja ne samo da oslikava emotivnost, već se i poigrava s osjećajem nemoći i težine gubitka voljene osobe.

Pjesma govori o tome koliko je teško snaći se kada ti bitna osoba izađe iz života, bilo to u ljubavnom, obiteljskom ili prijateljskom smislu. Bez nekih ljudi ne možemo zamisliti normalan svakodnevni život te se pjesma fokusira baš na taj osjećaj nemoći i težine kada se taj gubitak dogodiispričao je Jakob.

Jakob

Od kada nema te prenosi emocije koje prate rastanak s voljenom osobom, isprepletena je sentimentalnim stihovima i Jakobovim posebnim vokalom, a predstavlja utočište onima koji su se suočili sa sličnim situacijama. Za novi singl Jakob potpisuje glazbu, dok tekst supotpisuje s Alanom Dovićem, koji je zaslužan i za aranžman

Jakob

“Pjesma ‘Od kada nema te’ moj je drugi singl i drago mi je što se zvukovno razlikuje od prvog singla ‘Rane’. Iznimno cijenim publiku koja podržava moje autorske početke i to me najviše motivira da to i dalje radim”rekao je Jakob.

Na glazbenoj sceni Jakob se pojavio kao natjecatelj showa The Voice, iz epizode u epizodu oduševljavao je svojim izvedbama, a sad je nastavio svoj glazbeni put autorskim pjesmama.

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori