HAUSER i Novak Đoković priredili show na beogradskoj pozornici
HAUSER i Novak Đoković priredili show na beogradskoj pozornici

HAUSER i Novak Đoković priredili show
na beogradskoj pozornici

Za HAUSEROV koncert u Beogradu tražila se ulaznica više. Njegovom spektakularnom showu, u Štark Areni, prisustvovali su Novak Đoković sa suprugom Jelenom, Sergej Ćetković, Katarina Radivojević i mnogi drugi.

HAUSER
Stjepan Hauser i Novak i Jelena Đoković
HAUSER

HAUSEROVA solo turneja u punom je jeku.Nakon velikih europskih gradova i rasprodanih koncerata, konačno su na red došle beogradska i zagrebačka publika. Sinoćnjim koncertom rasplesao je Beograd i sve posjetitelje proveo kroz cijeli spektar emocija. Renomirani violončelist HAUSER, večeras dolazi i pred zagrebačku publiku.

Pred domaćom publikom se uvijek osjećam najuzbuđenije. Kada se svima mogu obratiti na svom jeziku, pozdraviti sve posjetitelje i zahvaliti im se, to je ipak nešto posebno, atmosfera je jednostavno drugačija, rekao je HAUSER.

HAUSER

Sinoć je, u sklopu svoje turneje Rebel with a Cello, nastupio u beogradskoj Štark Areni te svima priredio pravi spektakl. Večeras će jedinstveni show, za koji su ulaznice u potpunosti rasprodane, biti i u Areni Zagreb.

U muzičkim bravurama poznatog violončelista uživat će svi oni koji su uspjeli doći do ulaznice. HAUSER obećava audio-vizualni spektakl svjetskih razmjera. Svojim violončelom publiku će povesti na raznoliko glazbeno putovanje: od klasične i filmske glazbe do rocka i latino ritmova, a energičan nastup po kojem je HAUSER poznat sigurno neće zaobići ni zagrebačku Arenu.

HAUSER
HAUSER

Foto: Ivan Miladinović

Učitati još
Zatvori