Grše ima novi hit: Poslušajte Dalmatino
Grše ima novi hit: Poslušajte Dalmatino

Grše ima novi hit: Poslušajte Dalmatino

Grše, triljski reper te prvi hrvatski glazbenik na vrhu Billboard Croatia Song liste, predstavlja novi singl s pratećim videospotom. Riječ je o pjesmi Dalmatino, s kojom potvrđuje iščekivani novi studijski album te najavljuje i nadolazeći nastup na festivalu Drito X, ove subote 20. travnja u zagrebačkom Domu sportova.

Grše

Dalmatino

Dalmatino je peti po redu singl s nadolazećeg istoimenog albuma, za koji još nije potvrđen datum objave. Uvertira je to u iščekivano studijskog izdanje, uz dosadašnje hit-singlove Sip, Mamma Mia, Fantazija (ft. Miach) i Tokyo Drift (ft. Mimi Mercedez) te dva studijska albuma, Tilurium iz 2019. i Platinum iz 2021. godine. Novi singl nosi producentski potpis njegovih suradnika Mihovila Šoštarića Lockrooma i Elmara Žerića El Maara. Prateći videospot u manje od 24 sata od objave broji više od 150.000 pregleda na platformi YouTube. Za njega su zaslužni Petar Drašković (petarkacketdole) i Marijan Jurčević (dffrntvibe).

Grše

Grše je u posljednje četiri godine uspio zacementirati svoj status kao jedan od vodećih glazbenika na domaćoj hip-hop sceni. Njegova dosadašnja postignuća govore sama za sebe. Prvi je hrvatski glazbenik koji je na Billboardu stigao do samog vrha ljestvice najslušanijih pjesama na digitalnim streaming servisima. Trenutno tu sa singlom Fantazija provodi već devet tjedana zaredom na vrhu navedene liste. Iza njega je istaknuti nastup u prepunom Domu sportova u veljači ove godine, kao i visoke pozicije na HR Top 40 listi domaćeg radijskog airplaya.

Grše

O novoj pjesmi Dalmatino Grše je putem svojih društvenih mreža kratko otkrio: Peti singl Dalmatino s istoimenog albuma. Za svu vjernu publiku i ljubitelje tvrdog repa, ovo je poklon Vama.

U nadolazećim tjednima slijedi i nekoliko zamijećenih nastupa. Tako će već ovog vikenda nastupiti na Drito X festivalu u Domu sportova, koji se održava od 19. do 20. travnja. Mjesec dana kasnije otvara i festivalsku ljetnu sezonu, nastupom na Sea Star Festivalu u Umagu, koji se održava od 24. do 25. svibnja.

Foto: Tonija Josipović, Marko Lopac

Učitati još
Zatvori