Sjajne glazbene nastupe na Journal Xmas partyju predvodio je Gibonni

Sjajne glazbene nastupe na Journal Xmas
partyju predvodio je Gibonni

Čarobno izdanje Journal božićnog partyja upotpunio je koncert jednog od najvećih hrvatskih glazbenika Gibonnija uz pratnju benda. Ovaj nastup bio je samo kulminacija sjajne uvertire koju je za sve okupljene izveo Marko Tolja.

Marko Tolja kultnim nas je hitovima uveo u party večer

Raskošna dvorana Laube na jednu večer postala je kulisa čarobne Journalove adventske priče. Dok su se uzvanici polako okupljali, za dobru atmosferu zaslužan je bio Marko Tolja, koji je sjajnim božićnim repertoarom zagrijavao sve okupljene. Uz dobro poznate glazbene klasike, Tolja je i svojim glazbenim uspješnicama napravio sjajan štimung. Dolaskom Gibonnija na glavni stage, atmosfera se, očekivano, zahuktala.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je Journal-XMas-Party-Gibonni147-2-1080x911.jpg
Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je Journal-XMas-Party-Gibonni144-6-1080x745.jpg
Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je Journal-XMas-Party-Gibonni180-3-1080x721.jpg

Gibonni kao kulminacija večeri

Uz najveće hitove karijere ovog glazbenika te pratnju sjajnog benda, u Laubi više nitko nije sjedio. Ono što je posebno oduševilo sve okupljene svakako je bio i Gibonnijev neposredan i prirodan pristup. U neumornom nastupu koji je trajao gotovo dva sata publika je jednoglasno pjevala sve Gibonnijeve hitove, a pjevalo se i nakon što je bend napustio pozornicu.

Gibo je u jednom trenutku na pozornicu pozvao i pjevačicu Lu Jakelić s kojom je otpjevao Libar. Za kraj najraskošnijeg partyja ove godine zaslužan je bio DJ Luka Pavić koji je vrtio samo hitove uz koje su okupljeni plesali do kraja. Cijeli party za moderiranje i podizanje atmosfere zaslužan je bio jedan jedini i neponovljivi Mario Petreković. Kakva je bila atmosfera bila na nezaboravnom Journalovom Xmas tulumu pogledajte u galeriji.

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su pomogli u realizaciji Journal Xmas partyja. Hvala tvrtkama CitroënZagrebačka banka, TanquerayJohnnie Walker, BarcaffeBadel 1862Answear, Ledo i Aura.

Zahvala tvrtkama Coca ColaJanaJamnicaEnosophiaFeravinoCatering ZvonaMagnolia i Primagel

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal partyja. 

TKO JE POSJETIO JOURNAL XMAS PARTY POGLEDAJTE OVDJE

ATMOSFERU I UREĐENJE JOURNAL XMAS PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE.

JOURNAL ADVENTSKE KUĆICE NA KOJIMA SMO MINGLALI POGLEDAJTE OVDJE.

APRÈS SKI PHOTO POINT POGLEDAJTE OVDJE.

NAJLJEPŠE FOTOGRAFIJE SA JOURNAL XMAS PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE.

Foto: Krešo Jović

Učitati još
Zatvori