Après Ski photo point bio je jedan od najljepših na Journal Xmas Partyju

Après Ski photo point bio je jedan od
najljepših na Journal Xmas Partyju

Prije dva dana imali smo priliku ponovno se okupiti sa Journalovim prijateljima, partnerima i klijentima i uz Journal Xmas Party službeno označiti početak blagdanske sezone, koju ove godine nekako dočekujemo s još većim nestrpljenjem no inače. Još jedna izazovna godina koju ćemo uskoro ispratiti podsjetila nas je na to koliko nam nedostaju druženja s dragim nam ljudima, koja su nekoć bila sastavni dio naše svakodnevice, a sada kada se događaju mnogo rjeđe, želimo ih obilježiti na uistinu poseban način. Sve to bila je misao vodilja za razvoj vizije novog Journal Xmas Partyja, na kojem su kroz cijelu večer vladale pozitivne emocije.

Kuća za ljude i umjetnost – Lauba na jednu večer postala je pravo Après Ski okruženje, a ikonični prizor automobila koji na sebe ‘vuče’ božićno drvce pomogao nam je dočarati Citroën C4 električni automobil.

Après ski party koji je upotpunjen Citroënom C4 električnim automobilom

Okićeni borovi na glavnom photo wallu obilježili su zimsku idilu, a kako bi upotpunili atmosferu, osmišljen je i photo point alpskog gradića. U potpunosti električan Citroën C4 mamio je pažnju svih uzvanika, naročito sa šarmantano osvjetljenim borićem vezanim na krovu automobila.

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su pomogli u realizaciji Journal Xmas partyja. Hvala tvrtkama Citroën,  Zagrebačka bankaTanquerayJohnnie WalkerBarcaffeBadel 1862AnswearLedo i Aura.

Zahvala tvrtkama Coca ColaJanaJamnicaEnosophiaFeravinoCatering ZvonaMagnolia i Primagel

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal partyja. 

TKO JE POSJETIO JOURNAL XMAS PARTY POGLEDAJTE OVDJE

ATMOSFERU I UREĐENJE JOURNAL XMAS PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE.

SVE GLAZBENE NASTUPE JOURNAL XMAS PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE

JOURNAL ADVENTSKE KUĆICE NA KOJIMA SMO MINGLALI POGLEDAJTE OVDJE.

NAJLJEPŠE FOTOGRAFIJE SA JOURNAL XMAS PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE.

Foto: Matija Vuri

Učitati još
Zatvori