Najšarmantnije adventske kućice na Journal Xmas Partyju na kojima su svi mingleali

Najšarmantnije adventske kućice na Journal Xmas Partyju na kojima su svi mingleali

Iza nas je godina privikavanja i polakog povratka normalnom načinu života u kojoj smo, unatoč još uvijek otežavajućim okolnostima, iskoristili ono najbolje. Kad pogledamo unatrag, 2021. na Journalu bila je ispunjena brojnim lijepim suradnjama i projektima koje ćemo još dugo pamtiti. Kako bismo je na neki način obilježili, a istovremeno proslavili početak blagdanske sezone, sinoć smo u impozantnoj Laubi održali još jedan Journal Xmas Party u društvu poznatih lica, klijenata i partnera.

Lauba se na jednu noć transformirala u bajkovitu blagdansku čaroliju na temu Destination Christmas i fascinantan ‘dinner venue’ koji je ostavljao bez teksta već pri samom ulasku. Naši su gosti uživali u raskošnoj večeri u režiji Zvona Cateringa koja je bila poslužena na dugačkim community stolovima ukrašenim romantičnim i decentnim dekorom.

U božićnu atmosferu uljuljao nas glazbenik Marko Tolja glazbenim klasicima u kojima smo uživali, dok je na spektakularan način večer zaokružio legendarni Gibboni.

Najšarmatnije adventske kućice na Journal Xmas Partyju

Kako bi blagdanska atmosfera bila potpuna, naši su partneri duž Laube postavili šarmantne adventske kućice koje su postali glavni punktovi tijekom večeri. Uređene u prigodnom božićnom štihu, ukrašene lampicama i borovima, naši su se gosti na kućicama mogli okrijepiti vrhunskim osvježavajućim pićima koja su za njih pripremali barmeni ili pak zasladiti bogatom ponudom kolača i slatkih delicija.

Široku ponudu pića na kućicama činili su Tanqueray koji je nudio svoj vrhunski gin i osvježavajući gin-tonic, Zagrebačka banka koja je na svojoj kućici nudila mnogima omiljeni Aperol Spritz, Badel 1862 Antique Pelinkovac koji je pripremao dva prefina koktela, Johnnie Walker na kojem ste mogli uživati u čistom viskiju, u kombinaciji s Coca-Colom ili pak u omiljenom Scotch soda koktelu u kombinaciji s Jamnicom. Tu je bila i Aura koja nas je još jednom oduševila svojim likerima u nekoliko obožavanih okusa, kao i Barcaffe koji je pripremao najfiniju kavu kad nam je zatrebao kakav ‘pick-me-up.’ Za ponudu slatkih delicija pobrinula se omiljena slastičarnica Magnolia slastice čija su mala slatka remek djela bila također dostupna na blagdanski dekoriranoj kućici.

U pauzama između glazbenih nastupa pa sve dok kraja večeri atmosferu je podizao DJ Luka Pavić uz čije su se hitove naši uzvanici prema kraju večeri i dobro rasplesali.

Kako su izgledale adventske kućice na Journal Xmas Partyju pogledajte u nastavku!

Zagrebačka banka

Tanqueray

Johnnie Walker

Barcaffe

Badel 1862 Antique Pelinkovac

Destilerija Aura

Magnolia slastice

DJ Luka Pavić

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su pomogli u realizaciji Journal Xmas partyja. Hvala tvrtkama CitroënZagrebačka bankaTanquerayJohnnie WalkerBarcaffeBadel 1862AnswearLedo i Aura.

Zahvala tvrtkama Coca ColaJanaJamnicaEnosophiaFeravinoCatering ZvonaMagnolia i Primagel

Zahvala tvrtkama Đardin i Momax na dekoracijama.

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal partyja.

TKO JE POSJETIO JOURNAL XMAS PARTY POGLEDAJTE OVDJE

SVE GLAZBENE NASTUPE JOURNAL XMAS PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE

Foto: Niko Goga, Matej Rebernišak, Bojan Zibar

Učitati još
Zatvori