Kako je izgledalo uređenje Journal Xmas partyja u Laubi?

Kako je izgledalo uređenje Journal
Xmas partyja u Laubi?

2021. godina možda nije bila onakva kakvu smo ju zamišljali, ali nam je zahvaljujući divnim ljudima s kojima smo kroz cijelu godinu surađivali i družili se, donijela pregršt lijepih trenutaka po kojima ćemo ju pamtiti. Blagdansko razdoblje i kraj godine za nas su uvijek bili vrijeme kada sve drage ljude želimo okupiti na jednom mjestu, zahvaliti im na još jednoj dobroj godini iza nas i, ono najvažnije, dobro se zabaviti. Razlog je to zbog kojeg je Journal Xmas party postao jedan od naših najdražih i najposebnijih dana u godini. Lista uzvanika ove godine je nažalost morala biti puno kraća, ali blagdanske čarolije, dobre energije i lijepih želja za 2022. godinu nije nedostajalo.

U suradnji s agencijom Alert, dio naših klijenata, suradnika i prijatelja na jednu smo večer odveli na najljepše zimsko putovanje. Monumentalna Lauba transformirala se u bajkoviti planinski gradić čiji je svaki kutak bio stvoren za uživanje.

S čašom Enosophia šampanjca prigodnog naziva ‘Nice to see you’, naši su gosti ušetali u pravu planinsku idilu s malom dolinom jelena na samom početku na kojem su svi iskoristili priliku za nekoliko simpatičnih fotografija.

Citroën ë-C4 u planinskoj idili

Sljedeća destinacija bio je mali ski resort u kojem je svoje mjesto pronašao i Citroën ë-C4. Ovaj 100% električni automobil uvijek je naš prvi izbor za izlete i putovanja. Na Journal Xmas partyju, Citroën ë-C4 imao je i jedan posebni zadataka – na njegovom se krovu nalazila naša božićna jelka.

Citroën ë-C4

Šarmantne adventske kućice u kojima su svi mingleali

U blagdanskom duhu i najboljem društvu, naši gosti produžili su do adventskih kućica bez kojih atmosfera našeg malog planinskog gradića ne bi bila potpuna. Na adventskim kućicama posluživale su omiljena pića, kokteli i slatki zalogaji zbog čega su brzo postale omiljeno mjesto za druženje. Svaka kućica otkrivala je nešto novo, a svima su zajednički bili Mömax dekorativni detalji i Đardin zelenilo.

Na kućici Zagrebačke banke uživali smo u Aperol Spritzu, Tanqueray je posluživao uvijek popularni gin-tonic, a na Johnnie Walker kućici viski se pio neat, s ledom, ili u kombinaciji s Coca Colom i sodom. Barcaffe je pripremao najbolju kavu i koktele od kave, a popularni su bili i kokteli na Badel 1862 Antique Pelinkovac kućici. Destilerija Aura rakije i likeri uvijek su jedno od omiljenih pića na Journal partyjima. Najslađa adventska kućica bila je rezervirana za Magnolia slastice.

Zagrebačka banka
Tanqueray
Johnnie Walker
Barcaffe
Badel 1962 Antique Pelinkovac
Destilerija Aura
Magnolia slastice

Blagdanska večera uz svijeće i raskošan dekor

Nakon zagrijavanja na kućicama, stiglo je vrijeme za večeru uz svijeće, raskošnu dekoraciju za koju su se pobrinuli Momax i Đardin te specijalitete Zvona Cateringa. Uz hranu, posluživalo se i najbolje Enosophia i Feravino bijelo i crveno vino.

Enosophia Nice to see you pjenušac
Feravino Miraz Frankovka
Enosophia Trs No. 5 Graševina

Šećer na kraju bila je omiljena retro slastica – Ledo Ledolina torta.

Večer ispunjena glazbom

Cijelu večer još posebnijom učinili su glazbeni nastupi. Marko Tolja pobrinuo se za romantičnu uvertiru u glazbom ispunjenu večer. Od božićnih pjesama i najvećih glazbenih klasika do njegovih pjesama koje volimo, Marko je stvorio pravi blagdanski ugođaj. Nakon romantike, došao je red za malo humora. Mario Petreković goste je zabavljao u kratkoj pauzi prije nego se na glavnu pozornicu popeo Gibonni i oduševio okupljene goste svojim starim i novim hitovima. Večer smo završili na plesnom podiju – uz odličan mix DJ-a Luke Pavića.

Mario Petreković

Online trgovina Answear.hr pobrinula se za zaštitne maske za lice, koje su se na ulazu dijelile uzvanicima.

Tijekom cijele večeri, mjesto na koje smo se svi vraćali je glavni šank gdje nas je čekalo omiljeno osvježenje – od Feravina i Enosophia vina i Barts hard salzera do bezalkoholnih napitaka – Jane, Jamnice i Jamnice Botanica, Coca-Cole i Schweppes Tonic Watera.

Jana
Jamnica Botanica
Coca Cola
Barts

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su pomogli u realizaciji Journal Xmas partyja. Hvala tvrtkama Citroën,  Zagrebačka bankaTanquerayJohnnie WalkerBarcaffeBadel 1862AnswearLedo i Aura.

Zahvala tvrtkama Coca ColaJanaJamnicaEnosophiaFeravinoCatering ZvonaMagnolia i Primagel

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal partyja. 

TKO JE POSJETIO JOURNAL XMAS PARTY POGLEDAJTE OVDJE

SVE GLAZBENE NASTUPE JOURNAL XMAS PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE

JOURNAL ADVENTSKE KUĆICE NA KOJIMA SMO MINGLALI POGLEDAJTE OVDJE.

APRÈS SKI PHOTO POINT POGLEDAJTE OVDJE.

NAJLJEPŠE FOTOGRAFIJE SA JOURNAL XMAS PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE.

Foto: Tatjana Bukvić, Niko Goga, Krešo Jović, Tara Pušić, Matej Rebernišak, Matija Vuri

Učitati još
Zatvori